Ukrainian Vancouver
-
Ттх піропатрону і ттх крісла? Типу може рванути і не рване? 🤔
-
А ви вже порівняли їх ТТХ з кріслами для дітей?
-
Покажіть мені річні сервіси на піропатрони і подушки з ременями
-
Вони по міцніше будуть за кусок пластику товщиною в 2мм😅😅
-
А тепер ще раз можна перечитати моє питання, не додавайте від себе щось якщо я цього не питав
-
Ні, типу і в тих і в інших є строки придатності. І в кріслах це чітко прописано і не просто так. Але чомусь в те, що чітко прописано виробником - ви не вірити. І тому я, чомусь знову ж таки, маю вам йти шукати ТТХ піропатронів (чому саме їх?) і доказати (навіщо мені це?), що ви неправі і крісла дійсно небезпечно використовувати після терміну придатності. Якщо вам здається, що краще зберегти пару сотен доларів в порівнянні з можливим ризиком для життя дитини - ну заради бога, але я просто повірити не можу, що є люди, які вигадують свої власні ТТХ, щоб себе запевнити, що все не так критично.
-
Можу почитати ваг і щось активувати 😉
-
Усім привіт порадьте нашого механіка . Дякую заздалегідь:)
-
А ця відповідь не влаштовує?
-
Ок не звертайте уваги
-
???
-
Знайшли ідеї ?
-
Доброго вечора, шукаю житло (окрему кімнату) до 1000 $ на місяць, якщо є пропозиції будь ласка напишіть!
-
Буду вдячна
-
Доброго вечора, шукаю кімнату. Хтось може щось порадити?
-
В якому районі Ви шукаєте кімнату, з якого числа і на який срок?
-
Яка у Вас локація?
-
Доброго дня, скиньте будь-ласка контакт / email волонтера, котрий працює в аеропорту в Ванкувері.
-
Доброго дня! Порекомендуйте будь ласка якісь комплекси з квартирами для сімей з дітками North або West☺️ Можливо хтось знає менеджерів якихось спілок. А може хтось контакти має🙂 Дякую!
-
Берем на роботу водіїв вантажівок (самоскидів Class 1 / Class 3). Coquitlam Транспортування матеріалів з одного місця на інше, головним чином lower mainland and Fraser Valley. Кому цікаво пишіть в особисті.
16 Jan 2023, 06:08
19558/31394
about 6 hours ago