Ukrainian Vancouver
-
В якому районі Ви шукаєте кімнату, з якого числа і на який срок?
-
Яка у Вас локація?
-
Доброго дня, скиньте будь-ласка контакт / email волонтера, котрий працює в аеропорту в Ванкувері.
-
Доброго дня! Порекомендуйте будь ласка якісь комплекси з квартирами для сімей з дітками North або West☺️ Можливо хтось знає менеджерів якихось спілок. А може хтось контакти має🙂 Дякую!
-
Реєструйтеся на вебінар (буде проводитися СЬОГОДНІ онлайн). Будемо говорити про правила оренди, права-обов'язки, BC Housing і багато іншого). Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]. Ссилка на вебінар прийде у відповідь на вашу пошту).
-
з 27 жовтня, до 27 листопада
-
В якому районі і який бюджет?
-
Добрый день, возможно у кого то есть свой бизнес ( бьюти, косметология, цветочный, груминг , и тд) который вы хотите продвигать в инстаграм - хочу вам помочь с развитием 🙌🏻 Я СММ специалист и работаю больше года в сфере, если кому то интересно можете написать в личные💌 Я помогу привести клиентов и увеличить узнаваемость Бренда, сделаю единый стиль страницы и улучшу визуал, а также приведу целевую аудиторию 👩🏼💻 *портфолио отправляю в личные 💌
-
1500 , burnabi, kitsilano, richmond
-
🇺🇦 Запланований рейс з Укpаїни, комy ще пoтpiбнi були cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, філлери, ботокс, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті) 🇺🇦
-
Зрозуміло, наш район Вам не підійде.
-
Доброго дня, підкажіть, чи є якісь безкоштовні хостели чи недорогі в районі Ванкуверу і тд? І чи можливо скористатись двома тижнями готелю, які пропонували по приїзду? сталася низка неприємностей, і можливо в мене не буде прихистку скоро (не по моїй провині)
-
Запрошуємо приеднатись до бізнес зустрічі для підприємців та професіоналів у Ванкувері. Чекаємо на вас 4го листопада о 17:00 в Українській Церкві у Нью Вестмінстері. Більше інформації в наших соціальних мережах. Чекаємо на вас!
-
Hiring !!! Job Type: Full time/Part time Position Available Good You will be working for 3hours daily, 10am - 1pm or 5pm - 8pm depending on your preferred shift. You'll be working 5 times a week. Do you have * ** Data Entry * ** Call Center Representative * ** Customer Service *** No experience needed we train. Pay:$31.75per hour Flexible Schedule Requirement:Basic typing and ability to follow instructions Schedule: Monday to Friday/Weekends DM ME IF YOU ARE INTERESTED.
-
This is the best and only reliable company I have invested without fear of losing because they always pay their investors t.me/+sMJSp30rvFYxOTNk t.me/+sMJSp30rvFYxOTNk
-
Доброго дня можливо хтось знає фотографів ? Дякую
-
Маємо лососеву ікру: Spring salmon 0,5 кг = 50$ 0,1 кг =15$ Може кому цікаво то є ще копчений Весняний лосось. Є фасовка по 0,5 і 1 кг Ціна 40$ кг - можливість індивідуального замовлення при необхідності 🐟 -власний відбір з Port Moody -доставка🚗 за попередньою домовленістю За подробицями прошу писати в приват. Всім гарного дня і до зустрічі 👋