Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня можливо хтось знає фотографів ? Дякую
-
Маємо лососеву ікру: Spring salmon 0,5 кг = 50$ 0,1 кг =15$ Може кому цікаво то є ще копчений Весняний лосось. Є фасовка по 0,5 і 1 кг Ціна 40$ кг - можливість індивідуального замовлення при необхідності 🐟 -власний відбір з Port Moody -доставка🚗 за попередньою домовленістю За подробицями прошу писати в приват. Всім гарного дня і до зустрічі 👋
-
Маємо лососеву ікру: Spring salmon 0,5 кг = 50$ 0,1 кг =15$ Може кому цікаво то є ще копчений Весняний лосось. Є фасовка по 0,5 і 1 кг Ціна 40$ кг - можливість індивідуального замовлення при необхідності 🐟 -власний відбір з Port Moody -доставка🚗 за попередньою домовленістю За подробицями прошу писати в приват. Всім гарного дня і до зустрічі 👋 PS. В п'ятницю їду до Ванкувера і можу взяти з собою необхідну кількість 👍
-
Hello everyone, I have gotten my profit successful, $10,400 it's reflected in my wallet I made my withdrawal to my bank now He give the best signal's and also keep to his words with this am going to referred all my friends to you and any investors who want a trusted person. Mrs @Marvin_DC smith you're a master when it comes to Trading , connect with him via the link below t.me/+WJySI5gSp8hkMTc0 t.me/+WJySI5gSp8hkMTc0
-
🇺🇦 Запланований рейс з Укpаїни, комy ще пoтpiбнi були cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, філлери, ботокс, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті) 🇺🇦
-
Доброго дня! Таке питання стосовно дозволів. Донька 13р, я заміжня вдруге, чи потрібен мені дозвіл від батька дитини для канадської школи і для подальших кроків подачі на PR? Дякую 🙏🏻
-
Для школи достатньо одного з батьків Навіть доручення від батьків на іншу особу достатньо
-
Добрий день) Запрошуємо дорослих та дітей на онлайн уроки з вокалу фортепіано та гітари Бажаючі звертайтесь в дірект💌
-
Скільки коштує ікра? Теж хочу. Мешкаю в Мейпл Рідж.
-
ОСІННЯ РОЗПРОДАЖ Українських речей🔥 У цей період наступають похолодання, і кожному з нас важливо залишатися в теплі… Тому я хочу повідомити що є можливість придбати: - оверсай худі «Україна» з вишивкою на грудях і дуже мʼяка і приємна до тіла тринитка, з боків. Вірш «Любіть Україну» В.М. Сосюра - Шапки патріотична з гербом. - Худі з гербом: Олива, чорна, та біла. - Худі з принтом «Тарас Шевченко». Бавовна І ще більше речей… скоро👀🔥 Чекаю вас за деталями в Дірект🙌🏻
-
Шукаєте віддалену роботу? Ми приймемо на роботу протягом наступних кількох днів. Посада: Клерк із введення даних / Віртуальний помічник / Помічник з адміністративних питань / Представник служби підтримки клієнтів / Адміністратор на стійці реєстрації / Коректура без телефону без телефону (Віддалена посада) Зміни: гнучкий графік для співробітників. Доступна вакансія на неповний та повний робочий день. *Невеликий досвід або його відсутність. * Включає чудові переваги. *Навчання проводитиметься (онлайн). *Зацікавленим кандидатам має бути зручно працювати самостійно та віддалено. *Повинен володіти хорошими комунікативними навичками. Будь ласка, зв’яжіться зі мною, вказавши, яка посада вас цікавить, якщо ви або знаєте когось, хто може бути зацікавлений, дякую!
-
Всем доброго дня! 🌝 Ищу работу в Ванкувере. В большей степени part-time. Желательно удаленно либо в офисе Английский ~ В1 Управленческие навыки, коммуникабельность, внимательность к деталям. Подходит HR, PA, Real Estate assistant, Customer service. Если кто-то знает такие вакансии или ищет работников, буду благодарна за помощь 🙏🏻