Ukrainian Vancouver
-
Для школи достатньо одного з батьків Навіть доручення від батьків на іншу особу достатньо
-
Добрий день) Запрошуємо дорослих та дітей на онлайн уроки з вокалу фортепіано та гітари Бажаючі звертайтесь в дірект💌
-
Скільки коштує ікра? Теж хочу. Мешкаю в Мейпл Рідж.
-
ОСІННЯ РОЗПРОДАЖ Українських речей🔥 У цей період наступають похолодання, і кожному з нас важливо залишатися в теплі… Тому я хочу повідомити що є можливість придбати: - оверсай худі «Україна» з вишивкою на грудях і дуже мʼяка і приємна до тіла тринитка, з боків. Вірш «Любіть Україну» В.М. Сосюра - Шапки патріотична з гербом. - Худі з гербом: Олива, чорна, та біла. - Худі з принтом «Тарас Шевченко». Бавовна І ще більше речей… скоро👀🔥 Чекаю вас за деталями в Дірект🙌🏻
-
Шукаєте віддалену роботу? Ми приймемо на роботу протягом наступних кількох днів. Посада: Клерк із введення даних / Віртуальний помічник / Помічник з адміністративних питань / Представник служби підтримки клієнтів / Адміністратор на стійці реєстрації / Коректура без телефону без телефону (Віддалена посада) Зміни: гнучкий графік для співробітників. Доступна вакансія на неповний та повний робочий день. *Невеликий досвід або його відсутність. * Включає чудові переваги. *Навчання проводитиметься (онлайн). *Зацікавленим кандидатам має бути зручно працювати самостійно та віддалено. *Повинен володіти хорошими комунікативними навичками. Будь ласка, зв’яжіться зі мною, вказавши, яка посада вас цікавить, якщо ви або знаєте когось, хто може бути зацікавлений, дякую!
-
Всем доброго дня! 🌝 Ищу работу в Ванкувере. В большей степени part-time. Желательно удаленно либо в офисе Английский ~ В1 Управленческие навыки, коммуникабельность, внимательность к деталям. Подходит HR, PA, Real Estate assistant, Customer service. Если кто-то знает такие вакансии или ищет работников, буду благодарна за помощь 🙏🏻
-
🌟 Exciting Job Opportunities in Burnaby! 🌟 Hello Dear, Are you or someone you know looking for a job opportunity in Burnaby? Atom Resume is hiring for the following positions: 🔹 2 Positions Forklift Operators: Earn $25/hr 🔹 23 Positions General Labourers: Earn $22-23/hr Join us in the General Labour/Warehouse takedown project in Burnaby, working with one of America's top logistics and transportation companies! This temporary assignment is expected to last at least 5 weeks. Tasks Include: ✨ Cleaning and preparing the warehouse for operations ✨ Loading and unloading trucks at the loading dock ✨ Disassembling items such as racks, pick carts, and signs ✨ Removing safety stickers, tapes, and instruction stickers To apply, send your resume in Word format to [email protected] or call us at 647 561 7979. Don't miss this chance to kick-start your career with us! Join Atom Resume and be a part of something great. #JobOpportunity #BurnabyJobs #WarehouseWork
-
З 28-го жовтня відкривається вже 5-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться впродовж 8 тижнів, як завжди - по суботах, і як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері над цим дописом. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Даунтаун, поряд з станціями метро Ванкувер сіті центр та Гренлвіч
-
Доброго вечора, А є фотографії квартири як виглядає?