Ukrainian Vancouver
-
На фоні війни і через війну. Достатньо і необхідно.
-
Аеропорт Ванкувера
-
Поняла, зійшлось) чому до цього порівнювати не доречно, а з точки прильоту доречно? Вибачте якщо я вас вже дістала тими питаннями 😅
-
Просто дійсно цікаво розібратись у поглядах
-
Тому що саме в YVR всі стають приблизно в однакові умови челенджів.
-
Чому? Підґрунтя все таки різне, моральний настрой різний, фінанси різні
-
Да, плюс якості персони грають роль. І розмір ліміту на картці. А в когось цієї картки взагалі немає.
-
Відчуваю себе на уроці математики де завдання 2+2=4, але кажуть що має вийти 5 😅 І де і так і так правильна відповідь, а я дупля не ріжу як там вийшло 5 😅 але це теж правильна відповідь, якщо розв’язувати по іншому, під іншим ракурсом І ось цей ракурс з точки зору імміграції у цій дискусії я не можу зрозуміти ще((
-
Але в аеропорті у майже всіх однаковий набір челенджів. Рухаємося по Піраміді Маслоу, наприклад. Чи простіше - житло, робота, спілкування.
-
Допомога з оцими конкретними питаннями є новоприбулим зараз.
-
І ти не знаєш, чи мали люди раніше такий вибір
-
Ладно, давайте спробуємо по іншому знайти вашу формулу розуміння Чому ви хочете ігнорувати складову до аеропорта?
-
Тому що забагато даних, невідомо якими параметрами вимірювати
-
Хм, раціонально Чому сам факт війна/не війна не хочете брати за відлікову точку?
-
І тут мені б знову промовчати, бо буде дискрімінація по віку)
-
По перше, війна коли почалася? Як? У когось 24, а у когось в 14. І там, і там ракети. Забагато даних.
-
Хм, цікаво Тут вже трошки зрозуміліше Чому факт війни 24 лютого 2022 року і факт «не війни» до того не хочете брати як початкова точка відліку?
-
По друге, які саме параметри берем? Фізичні? Економічні? Психологічні? Як будем визначати виміри категорії?
-
Я здається майже зрозуміла ту формулу з 2+2=5 Але треба ще трошки інфи будь ласка)
-
Що спільного у всіх-всіх емігрантів?
16 Jan 2023, 06:08
1965/31599
about 3 hours ago