Ukrainian Vancouver
-
Усім привіт! Продаю полароїдний фотоапарат Instax mini evo. Був у використанні 2-3 місяці. Є коробка, шнур для зарядки, сумка-чохол, а також я вже наклеїла захисне скло. Ніяких подряпин немає, усе працює на відмінно і друкує фото також. Якщо комусь цікаво, пишіть у приват❤️
-
Мабуть пан дійсно має велику купу грошей. Навчатись, платячі потрійну ціну ( як іноземний студент) та десь за щось жити і так декілька років. Хоча, я думаю, це просто дуже поверхневий погляд на ситуацію, людини, що поки практично не стикалась з еміграційним процесом
-
Я же вам не пишу що треба обов'язково жити в BC, живіть хоч на північному полюсі, я же кажу що не хочу жити там де я не зможу наприклад взимку їздити на велосипеді тому що відморожу руки і ноги, якщо вам там подобається то ваше право, кожен сам вирішує де йому більше подобається.
-
Пан справді дуже погано розібрався у нюансах еміграційної програми ВС, тому і пише таку нісенітницю. Раджу, як є такі плани, вивчити все більш детально. Питання занадто важливе, а помилки будуть коштувати занадто дорого. Це реальне життя і рецепти «країни рожевих поні» тут не годяться. Як отримати права та купити недорогу машину є глобальною проблемою, тотчи варто будувати такі глобальні плани. Ще раз наголошую, то Ваше життя, тільки Вам його будувати і тільки Вас персонально зачеплять наслідки прийнятих необдуманих рішень
-
Вітаю . Знайома віддає в хороші руки 5 міс кішку ( кошеня ) дуже гарна і привчена до лотку . Пишіть в приват кому цікаво
-
Розумієте, ми з Вами не знайомі, Ви також не є моїм близьким родичем, за якого я несу моральну відповідальність, тому точно не буду занадто старатись донести своє бачення ситуації. Я вже звик, що люди дуже різко реагують, коли хтось намагається зруйнувати рожеву картину світу, яку вони собі придумали. Ось за це наші люди справді готові горлянку рвати. Отож маєте «вільний час та натхнення» робіть, як хочеться, нікого, окрім Вас це не торкнеться. Всеж таки деякі речі доходять тільки через власний досвід. Що до всих цих еміграційних адвокатів/консультантів. Велика проблема у взаємовідносинах з цією хитрою братвою в тому, що вони абсолютно не зацікавлені в кінцеврму результаті. Їх кормить ( і досить непогано) сам процес. Чим довше та проблемніше він тягнеться, тим жорсткіше можна буде видоїти клієнта. Вони ніколи не скажуть НІ, навіть як шанси у кандидата нульові. Вже ,нажаль, бачив і такі непоодинокі випадки.