Ukrainian Vancouver
-
Так. Є своі плюси, є мінуси. Головне, я не маю питань з PR
-
У Ванкувері піти навчатися і також можна буде отримати PR , не бачу проблеми
-
Є варіанти де можна навчатися за 10+к$ на рік, обрати навчання де навчатися рік якесь училище і норм
-
Усім привіт! Продаю полароїдний фотоапарат Instax mini evo. Був у використанні 2-3 місяці. Є коробка, шнур для зарядки, сумка-чохол, а також я вже наклеїла захисне скло. Ніяких подряпин немає, усе працює на відмінно і друкує фото також. Якщо комусь цікаво, пишіть у приват❤️
-
Мабуть пан дійсно має велику купу грошей. Навчатись, платячі потрійну ціну ( як іноземний студент) та десь за щось жити і так декілька років. Хоча, я думаю, це просто дуже поверхневий погляд на ситуацію, людини, що поки практично не стикалась з еміграційним процесом
-
Не буду Вас ні в чому переконувати. Як то є Ваш план, дуже скоро самостійно дізнаєтесь наскільки він реальний. А от Ваше дуже поверхневе розуміння еміграційної ситуації ВС для мене очевидне. У будь якому разі, бажаю успіху
-
І тим більше у кого немає водійських прав то просто може замерзнути зимою в Манітобі чи Альберті тому не всім ці провінції підходять якщо не має водійських прав
-
І доречі студенти можуть працювати якщо що, ну точніше 20 годин на тиждень можуть точно
-
Не забувай що можна відкрити компанію тут і через неї працювати наприклад в убері чи дордаш і самому собі в гіршому випадку робити work permit і робити робочу візу що не заборонено, не обов'язково відразу намагатися отримати PR
-
Я же вам не пишу що треба обов'язково жити в BC, живіть хоч на північному полюсі, я же кажу що не хочу жити там де я не зможу наприклад взимку їздити на велосипеді тому що відморожу руки і ноги, якщо вам там подобається то ваше право, кожен сам вирішує де йому більше подобається.
-
Пан справді дуже погано розібрався у нюансах еміграційної програми ВС, тому і пише таку нісенітницю. Раджу, як є такі плани, вивчити все більш детально. Питання занадто важливе, а помилки будуть коштувати занадто дорого. Це реальне життя і рецепти «країни рожевих поні» тут не годяться. Як отримати права та купити недорогу машину є глобальною проблемою, тотчи варто будувати такі глобальні плани. Ще раз наголошую, то Ваше життя, тільки Вам його будувати і тільки Вас персонально зачеплять наслідки прийнятих необдуманих рішень
-
Тим більше можна проконсультуватися з міграційним адвокатом щоб разом вибрати оптимальний варіант як тут залишитись в провінції BC
-
Тим більше мені не подобається керувати машиною а в Манітобі чи Альберті без машини ніяк і який мені тоді сенс там жити?
-
Хлопці всім добрий вечір! Допоможіть сьогодні зробити переїзд, маленька дистанція! Потрібна людина з машиною, писати терміново в личку
-
Вітаю . Знайома віддає в хороші руки 5 міс кішку ( кошеня ) дуже гарна і привчена до лотку . Пишіть в приват кому цікаво
-
Розумієте, ми з Вами не знайомі, Ви також не є моїм близьким родичем, за якого я несу моральну відповідальність, тому точно не буду занадто старатись донести своє бачення ситуації. Я вже звик, що люди дуже різко реагують, коли хтось намагається зруйнувати рожеву картину світу, яку вони собі придумали. Ось за це наші люди справді готові горлянку рвати. Отож маєте «вільний час та натхнення» робіть, як хочеться, нікого, окрім Вас це не торкнеться. Всеж таки деякі речі доходять тільки через власний досвід. Що до всих цих еміграційних адвокатів/консультантів. Велика проблема у взаємовідносинах з цією хитрою братвою в тому, що вони абсолютно не зацікавлені в кінцеврму результаті. Їх кормить ( і досить непогано) сам процес. Чим довше та проблемніше він тягнеться, тим жорсткіше можна буде видоїти клієнта. Вони ніколи не скажуть НІ, навіть як шанси у кандидата нульові. Вже ,нажаль, бачив і такі непоодинокі випадки.
-
Мені у Ванкувері не потрібен автомобіль бо тут гарно працює метро і автобуси
-
🤔 як це не подобається керувати автомобілем? Може нема? Може не вмію? Може нема прав? Тут не про подобається тут більше про потрібно як на мене 🤔
-
На пляж на автобусі можна доїхати, на рибалку чи в гори то моя дружина відвезе але спочатку їй треба поміняти свої права на канадскі, здати теорію і практику
-
Ну таке… на рибалку/в гори/ на річку/ на пляж/ в магазин на метро чи на автобусі?
16 Jan 2023, 06:08
19712/31382
about 24 hours ago