Ukrainian Vancouver
-
Добрий вечір. Будь ласка, порадьте стоматологію в районі П Муді/П Коквітлам/Коквітлам. Дякую
-
Також в інстаграмі ви знайдете больше інформації @ pankiv_marta
-
Якщо хтось має бажання допомогти буду буде вдячна Дукую наперед за любу підтримку! Я протягом довгого часу тяжко тренірувалася і вклала дуже багато зусиль в цю справу тож я хочу поїхати туди і виграти цей світ‼️ Всім добра і миру ❤️ Залишу тут мій INTERAC e-Transfer®👇🏻 [email protected]
-
Привіт всім 🙌🏻 Скоро у мене ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ММА🌏 якій проводиться в Албанії на якому я буду представляти мою країну Україну 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ми з моєю командою знайшли спонсорів щоб оплатити проживання, харчування і ліцензії. В остайній тиждень нас підвела одна людина з білетами і ми залишилися без них. В остайні дні ми намагаємося знайти гроші на білети.
-
Привіт всім 🙌🏻 Скоро у мене ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ММА🌏 якій проводиться в Албанії на якому я буду представляти мою країну Україну 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ми з моєю командою знайшли спонсорів щоб оплатити проживання, харчування і ліцензії. В остайній тиждень нас підвела одна людина з білетами і ми залишилися без них. В остайні дні ми намагаємося знайти гроші на білети для мене і мого тренера. Якщо хтось має бажання допомогти буду буде вдячна Дукую наперед за любу підтримку! Я протягом довгого часу тяжко тренірувалася і вклала дуже багато зусиль в цю справу тож я хочу поїхати туди і виграти цей світ‼️ Всім добра і миру ❤️ Залишу тут мій INTERAC e-Transfer®👇🏻 [email protected]
-
Вся збірна України підтримує ЗСУ і старається як найбільше звернути увагу на Ураїну показати наскільки ми є сильний народ ми це робимо на пядестаді коли звучить гімн України і це бачить цілий світ також вся збірна україни робить маштабні збори і донати і більша частина наших премій іду на підтримку ЗСУ. Я розумію що я не можу іти воювати і від мене толку мало буде але я знаю що я можу прославити мою країну на всесвітньому рівні і цим помогти як можу. Слава Україні !
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Друзі усім привіт , порадьте ювеліра , бажано українця . Дякую заздалегідь 👍🏻
-
Добрый день, возможно у кого то есть свой бизнес ( бьюти, косметология, цветочный, груминг , и тд) который вы хотите продвигать в инстаграм - хочу вам помочь с развитием 🙌🏻 Я СММ специалист и работаю больше года в сфере, если кому то интересно можете написать в личные💌 Я помогу привести клиентов и увеличить узнаваемость Бренда, сделаю единый стиль страницы и улучшу визуал, а также приведу целевую аудиторию 👩🏼💻 *портфолио отправляю в личные 💌