Ukrainian Vancouver
-
Друзі усім привіт , порадьте ювеліра , бажано українця . Дякую заздалегідь 👍🏻
-
Добрый день, возможно у кого то есть свой бизнес ( бьюти, косметология, цветочный, груминг , и тд) который вы хотите продвигать в инстаграм - хочу вам помочь с развитием 🙌🏻 Я СММ специалист и работаю больше года в сфере, если кому то интересно можете написать в личные💌 Я помогу привести клиентов и увеличить узнаваемость Бренда, сделаю единый стиль страницы и улучшу визуал, а также приведу целевую аудиторию 👩🏼💻 *портфолио отправляю в личные 💌
-
Добрий день, також цікавить питання, що ви маєте на увазі в першу чергу жінок з дітьми? І куди конкретно заселяють ? Ми також летимо в грудні і хочемо шукати житло по приїзду , але питання чи селять зараз в готелі на перший час і як туди потрапити ? Де шукати волонтерів і як взагалі виглядає приліт в аеропорт чи хтось там допоможе з інформацією? Буду вдячна за відповідь .
-
Доброго дня! З середини грудня шукаю кімнату. Тільки downtown або burnaby. Можливо хтось із дівчат шукає сусідку?) або давайте шукати житло разом. Мені 20 років, не маю поганих звичок, охайна, спокійна та чистолюбна. В мене також є котик🐈 Буду дуже вдячна за будь яку інформацію! :)
-
Всім привіт 👋🏻 Мене звуть Ліза, я манікюр-початківець. Набираю свою базу клієнтів, мешкаю в Нью Вестмінстері. Перший тиждень роблю манікюр за 25$, час зайнятості 3 години. За подробицями пишіть в приват 🤍