Ukrainian Vancouver
-
Добрий день, також цікавить питання, що ви маєте на увазі в першу чергу жінок з дітьми? І куди конкретно заселяють ? Ми також летимо в грудні і хочемо шукати житло по приїзду , але питання чи селять зараз в готелі на перший час і як туди потрапити ? Де шукати волонтерів і як взагалі виглядає приліт в аеропорт чи хтось там допоможе з інформацією? Буду вдячна за відповідь .
-
Доброго дня! З середини грудня шукаю кімнату. Тільки downtown або burnaby. Можливо хтось із дівчат шукає сусідку?) або давайте шукати житло разом. Мені 20 років, не маю поганих звичок, охайна, спокійна та чистолюбна. В мене також є котик🐈 Буду дуже вдячна за будь яку інформацію! :)
-
Всім привіт 👋🏻 Мене звуть Ліза, я манікюр-початківець. Набираю свою базу клієнтів, мешкаю в Нью Вестмінстері. Перший тиждень роблю манікюр за 25$, час зайнятості 3 години. За подробицями пишіть в приват 🤍
-
Віддам безкоштовно ліжечко 0-6, каляска зі зйомним автокріслом 0-6,та каляска на 0+ . Уживане. Все розкладається для зручного транспортування.Норт Ванкувер I will give away a crib 0-6, a stroller with a removable car seat 0-6, and a stroller for 0+ for free. Used Everything unfolds for convenient transportation. North Vancouver
-
Всем привет, сдаётся квартира (1BD/1BTH + Den) возле Nanaimo Skytrain Station (East Vancouver)🏡 Квартира полностью меблирована, с балконом, с подземным паркингом в цене, с интернетом, в современном доме 2013 года, рядом с парками. 2500$ при аренде на год, если меньше месяцев - цена выше. 📲По всем вопросам - пишите в личные сообщения
-
Workers Needed !!! We need more staff lots of vacancy available Part time and Full time job available - Location: USA 5 working days in week shift timing for part time 5 hours and full time 8hours salary: - Weekday : $130/day - Saturday-$140/day - Sunday-$180/day - Public Holiday-Double Pay Requirements: - Basic English - Be available minimum 4 days per week - No experience required (Training will be provided) Dm me if interested🙏😊or Contact me on WhatsApp @+1 (502) 783‑6632
-
Всім привіт🙂! Мої друзі, українські фахівці в сфері ІТ, розробили унікальний додаток – Бібліотеку класичної літератури. Цей додаток безкоштовний, без реклами, має десятки тисяч книг різними мовами (передусім, українською), дуже зручний інтерфейс. Є багато творів зі шкільної програми! Завантажуйте додаток, ставте відгуки, читайте, підтримуйте своїми донатами цей проект, створений українцями для українців! iOS: apps.apple.com/app/apple-store/id1542515772 Android: play.google.com/store/apps/details?id=com.arheve.arheve
-
🏦🇩🇪 DE verified Bank accounts you can buy at my shop 🗄 Most accounts are available to both personal and businesses 🗂 (With full company documents) CommerzBank Deutsche Bank TargoBank Volksbank Sparkasse PostBank Unicredit DZ Bank Revolut Stripe Wise DKB N26 ING 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
Zumper
-
Dopo il mio primo prelievo prometto di far conoscere alla gente la signora Angelinawagner per il suo ottimo lavoro, con un investimento minimo di 700$ ho guadagnato 8.200$ in 48 ore mi ha fatto credere che il trading sul Forex sia reale se mai avessi bisogno di contattare un buon account manager lei Quando si tratta di opzioni binarie e trading forex posso dire che Dio lo ha mandato qui per cambiare la vita per un futuro migliore da quando ho iniziato a fare trading con lei la mia vita è cambiata totalmente per sempre e sono stata sollevata finanziariamente. Contattala ora tramite questo link qui sotto. t.me/+D6XdthyR3xdhYTc0