Ukrainian Vancouver
-
Ви уточнюйте звідки і куди А то я в Абботсфорді вас підвезу, мені тут 5 км всього
-
Вчора прилетів чоловік і отримав sin у Ванкувер
-
І його можливо підселили в готель?
-
Про готель не дізнавалися, не потрібен
-
SIN в аэропорту Ванкувера? Это что-то новенькое...
-
Looking for additional or main income? Income per week is at least $1000 Very easy work, everyone can master and understand. Everything is legal (no drugs, no betting). Free education. No age restrictions. For questions about earning money, write to him 👉 @shitkrit
-
Привіт! В когось був досвід оформлення соціальних виплат в Британській Колумбії враховуючи той факт, що ви знаходились на соціальних виплатах в Німеччині до цього? Зараз знаходжусь в Німеччині на соціальних виплатах і чекаю дозвіл на роботу. Але якщо я вирішу відмовитись від соціальних виплат та покинути ФРН та потім приїхати в Британську Колумбію оформити виплати - то не буде проблем? Ато наслухався різних історій по типу "Та бля не їдь, там якщо таке зробиш, то дядько поліцай через 1-2 місяці постукає в Канаді і все..." + візьміть ще до уваги той факт, що є одноразова виплата 3000 CAD. Буду радий почитати досвід кожного. Всього доброго!
-
Привіт усім! Спробую написати тут у надії отримати підказки. Для мене дуже важливо вирішити питання пошуку дитячого садочка для моєї донечки, якій в цьому місяці виповниться три рочки. Ми проживаємо в North Burnaby, поряд зі станцією Gilmore. Розглядаю садочки як в North Burnaby, так і в Ванкувері. Поділіться, будь ласка, власним досвідом пошуку садочка, можливо, у вашому є вільне місце? Також цікавлюся танцями. Діліться інформацією, можливо, в приват. Дякую!
-
Танцями для Вас чи доньки?
-
Вітаю. Чи знає хтось україномовних бухгалтерів тут? Поділіться контактом будь ласка.
-
Сдается 2 bedroom/2 bathroom в New Westminster. Хороший ремонт, с мебелью, есть балкон. Можно с животными. 3300$