Ukrainian Vancouver
-
🏦🇬🇧 UK verified Bank accounts you can buy at my shop 🗄 Most accounts are available to both personal and businesses 🗂 (With full company documents) • CashPlus • Barclays • Monese • Revolut • Starling • Monzo • Paypal • Lloyds • Metro • Stripe • HSBC • Bunq • Skrill • Wise • Tide • N26 🎰 Bet365 Account🎰 Betfair Account 🎰 Bwin Account 🎰 UniBet Account 🎰 Ladbrokes Account 🎰 888 Account 🎰 Coral Account 🎰 BetVicor Account 🎰 Pinnacle Account 👤 Can make a verification to your individual request WA: +48694021094
-
Value village)))
-
Canadian tire. Не дуже високі ціни.
-
Щиро запрошую на Українське Різдво через музику : Щедрик і колядки , хор, піаніно та гітара. Справжня історія Carol of the Bells ✨🎼 Це той захід , куди запрошують найдорожчих людей, куди мають прийти канадські друзі, щоб побачити вишукану українську культуру. А сама локація - це Orpheum Annex Theatre 🔥🤩 Квиточки в атмосферу Різдва через музику, келих шампанського, різдвяні декорації та святковий маркет можна знайти тут : www.vtixonline.com/carol-of-the-bells-a-ukrainian-christmas-in-music/3909/?fbclid=PAAabvd-yOnAElJe1H3Fvoco1n_KP5cZ4-VvcP91ikGCPcmqRhuzJFF4rveI4_aem_ASrmXQn07kbPpyuS3nXaWFffh3kVcgaDG2jhPDSCzWkaXjU6_y3JpHRV666qGVTQhMo
-
Ось ще у додаток до попередніх афіш очікуваних українських заходів:
-
Вам тут треба дуже добре для себе розуміти. Є речі на яких просто не варто економити. Одежу можна взяти і в Value Village, проблеми немає. Набагато складніше з взуттям. Треба чітко розуміти вимоги до взуття на конкретній позиції ( вони можуть суттєво відрізнятись) та купляти тільки найкращі топові моделі. Тут точно не варто економити. Ваші ноги можуть простотне витримати дешеві моделі. Якось у компанії де я працював хлопець, пішов та придбав найдешевшу модель у Walmart, типу відчіпіться, ось вони, ви вимагали, я купив. Рівно через одну робочу зміну, він випав на неділю, бо банально ухандохав дешевими чототями ноги.
-
Які у Вас розміри одягу (штани, світло, і т.д)? На яку роботу потрібний оляг? Де Ви за локацією? Може з мого чоловіка одяг підійде? Багато лишнього, то віддали би Вам, якщо підійде.
-
Добрый вечер!Требуется помощник, на установку окон . ЗП от 180 в день Особых навыков не требуется Физически здоров Работа с 7:00 Необходимо добираться до 1551 Broadway St. Port Coquitlam Приступать к работе можно уже завтра. Пишите в личку .
-
Доброго вечора! 🙂 Підкажіть, будь ласка, чи є хтось з вас, хто переїхав з Торонто до Ванкувера? Відпишіться, будь ласка, ви дуже допоможете, якщо підкажете нам пару моментів🙏🙏🙏🙏
-
Пoдбираeм кoллeктив Удaлeнный вид Cвoбoдный грaфик В нeдeлю oт 630 eur Для пoдpoбнocтей, пишитe в лc
-
Напишіть і мені, будь ласка.
-
Всім привіт! З 1 грудня звільняється гарна 2bedroom 2 bathroom квартира у Richmond. В будинку є Gym. Через дорогу Cook elementary school. Недалеко від Richmond Centre і станції метро Brighouse. Квартира з меблями, є гарні кухонні речі ( блендер, посуд, скороварка, кавоварка і т.д.) є великий телевізор. Кому цікаво, більше фото і подробиць в особисті. Ціна 3000 + 100 (електрика+ інтернет) Richmond, Eckersley Road 6828 V6Y 0E8