Ukrainian Vancouver
-
А вони ще необхідні? 🥴 Я не вакцинована. В'їзд в країну закритий? 🦦
-
Здається відповіли одна одній Пункт 6 Source: marite.com.ua/fishky/fishky/viza-v-kanadu-dlya-ukrantsiv-za-programoyu-cuaet-usi-detali-ta-nyuansy/
-
———. Need a job? .——— I am looking for a freelancer related to selling movie tickets in the surrounding CANADA area. - Experience is not necessary. - Payment Part Time - $ 150 Up to $300/per day - No pressure - Enjoy flexible working time and training allowance - You can get all information about during our training department contact you and also you can get a training bonus: If you are interested just send me here a message
-
Доброго вечора, можливо хтось підкаже де можна зробити УЗД.Сімейного лікаря немаю, можливо є платне …?
-
Напишіть будь-ласка як з вами зв’язатися.
-
Привіт) Шукаю моделей на манікюр
-
Дякую
-
Написала вам в приват
-
ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 55460 грн Потрібно 106036 грн.. Павлова Ольга 5167619610211778 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Здається в оренду кімната район Коквітлам . Здається окремий поверх у приватному будинку район Коквітлам, 3 кімнати, ванна кімната, кухня, вітальня з каміном. писати в особисті повідомлення
-
!! Hello Everyone !! We are looking for only 15 new team members for casual or Part-Time & Full-time. Good Pay Rate and No required Experience. Start ASAP !! Working content is easy to learn and not complex. If interested, please contact me and send me a direct PM.
-
НАША КОМПАНІЯ ЗАРАЗ НАЙМАЄ на роботу людей, які прагнуть отримати додатковий заробіток, у тому числі студентів і домогосподарок. (Це також платформа для підтримки українців у Канаді) Посада: офіс-помічник. Вартість роботи: безкоштовно Досвід: не потрібен буде навчання 1 тиждень Виплати: $410-$600 щотижня Понеділок-п'ятниця 9:00-12:00, 13:00-16:00 і 17:00-20:00 Вимоги: Ноутбук або мобільний телефон Розташування: Канада 🇨🇦 Переваги: медичні, бачні, життєві. Будь ласка, надішліть нам Dm, якщо ви зацікавлені, і ми зв’яжемося з вами особисто Дякую
-
З грудня зїджаємо. Якщо комусь потрібне житло: 2бедрум+2ванних, новий висотний дім, Бернабі на горі, де знаходиться Університет SFU. 2900$ з паркувальним місцем.
-
🎄 JOB OPENING FOR CHRISTMAS CHALLENGE 🎄 Our company need more staff in surrounding Canada area Full-Time and Part-Time( remote ) Hiring For selling new movie tickets staff and film data entry 📌Daily Wages: $30/ per hrs. 📌Weekly Wages: $600/ per week The step-by-step training is easy to learn. Training: 1 to 3 days. Payment: Weekly and also daily Experience: None Hours: Enjoy flexible time Students Also Can Apply!! Must Be Currently living in Canada.. !! Immediate start Available !!