Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Fedor🇺🇦
    wrote on last edited by
    Напишіть будь-ласка як з вами зв’язатися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1944220338T Offline
    t1944220338T Offline
    Олександра Бровді
    wrote on last edited by
    Привіт) Шукаю моделей на манікюр
    1 Reply Last reply
    0
  • t353532041T Offline
    t353532041T Offline
    Ася
    wrote on last edited by
    Треба направлення від лікаря. Я без нього потрапити на УЗД не могла. Не обов'язково від сімейного, можна просто піти в walk in clinic. Ви скажете що вас турбує, і можуть дати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Fedor🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1149124231T Offline
    t1149124231T Offline
    Огороднік Анна
    wrote on last edited by
    Написала вам в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t6798462107T Offline
    t6798462107T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 55460 грн Потрібно 106036 грн.. Павлова Ольга 5167619610211778 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arnold Nesterov
    wrote on last edited by
    Здається в оренду кімната район Коквітлам . Здається окремий поверх у приватному будинку район Коквітлам, 3 кімнати, ванна кімната, кухня, вітальня з каміном. писати в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Как вообще получить семейного врача ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6612090689T Offline
    t6612090689T Offline
    Nick Boyanapalli
    wrote on last edited by
    !! Hello Everyone !! We are looking for only 15 new team members for casual or Part-Time & Full-time. Good Pay Rate and No required Experience. Start ASAP !! Working content is easy to learn and not complex. If interested, please contact me and send me a direct PM.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5206566388T Offline
    t5206566388T Offline
    Great Vintage Antiques Company Officially Page
    wrote on last edited by
    НАША КОМПАНІЯ ЗАРАЗ НАЙМАЄ на роботу людей, які прагнуть отримати додатковий заробіток, у тому числі студентів і домогосподарок. (Це також платформа для підтримки українців у Канаді) Посада: офіс-помічник. Вартість роботи: безкоштовно Досвід: не потрібен буде навчання 1 тиждень Виплати: $410-$600 щотижня Понеділок-п'ятниця 9:00-12:00, 13:00-16:00 і 17:00-20:00 Вимоги: Ноутбук або мобільний телефон Розташування: Канада 🇨🇦 Переваги: медичні, бачні, життєві. Будь ласка, надішліть нам Dm, якщо ви зацікавлені, і ми зв’яжемося з вами особисто Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O Y (Victoria)
    wrote on last edited by
    З грудня зїджаємо. Якщо комусь потрібне житло: 2бедрум+2ванних, новий висотний дім, Бернабі на горі, де знаходиться Університет SFU. 2900$ з паркувальним місцем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Скам можливо
    1 Reply Last reply
    0
  • t6612090689T Offline
    t6612090689T Offline
    Nick Boyanapalli
    wrote on last edited by
    🎄 JOB OPENING FOR CHRISTMAS CHALLENGE 🎄 Our company need more staff in surrounding Canada area Full-Time and Part-Time( remote ) Hiring For selling new movie tickets staff and film data entry 📌Daily Wages: $30/ per hrs. 📌Weekly Wages: $600/ per week The step-by-step training is easy to learn. Training: 1 to 3 days. Payment: Weekly and also daily Experience: None Hours: Enjoy flexible time Students Also Can Apply!! Must Be Currently living in Canada.. !! Immediate start Available !!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Жулия
    wrote on last edited by
    Привіт. Чи хтось живе зараз в готелі де є волонтери? Чи ці волонтери допомагають з пошуком роботи? Дякую 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t6821535027T Offline
    t6821535027T Offline
    Alice Chloe
    wrote on last edited by
    Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
    1 Reply Last reply
    0
  • t765090586T Offline
    t765090586T Offline
    Kristin Ko
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Ще є декілька безкоштовних квиточків на івент класичної живої музики сьогодні! Пишіть в приватні ☀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, русские аптеки. Срочно нужен Отипакс, у ребенка ухо болит
    1 Reply Last reply
    0
  • t6612090689T Offline
    t6612090689T Offline
    Nick Boyanapalli
    wrote on last edited by
    !! Привіт всім !! Ми шукаємо лише 15 нових членів команди для випадкового або неповного та повного робочого дня. Хороша оплата і не обов'язковий досвід. Почніть якомога швидше!! Напевно зараз проживає в Канаді! Робочий контент простий у вивченні та не складний. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться зі мною та надішліть мені пряме повідомлення в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Adamovskyi Mark
    wrote on last edited by
    Ну справедливости ради он копипастнул)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel