Ukrainian Vancouver
-
Як онлайн-рекрутер, ми наймаємо кількох людей на посади для введення даних, дистанційного обслуговування клієнтів, записів адміністративного помічника пацієнтів. Обов'язкове однотижневе навчання для працівників і переваги. Оплата становить 45 доларів на годину, і ви отримуєте щотижня. Досвід не потрібен! Ми тренуємось! Бонуси! Зацікавлені учасники мають надіслати мені повідомлення про своє місцезнаходження, щоб отримати цю можливість!
-
Як онлайн-рекрутер, ми наймаємо кількох людей на посади для введення даних, дистанційного обслуговування клієнтів, записів адміністративного помічника пацієнтів. Обов'язкове однотижневе навчання для працівників і переваги. Оплата становить 45 доларів на годину, і ви отримуєте щотижня. Досвід не потрібен! Ми тренуємось! Бонуси! Зацікавлені учасники мають надіслати мені повідомлення про своє місцезнаходження, щоб отримати цю можливість!
-
А чого так слабо? Всього $45?! Пиши вже мільйон відразу і кешем? Тільки данні карти відправ, а то невідомий дядя-нігерійський міністр нафти від грошей вже опух. …Великі питання до адмінів-чому такого мотлоху стає все більше, а акаунти не баняться відразу і назавжди?
-
Наша доня Анна потребує негайної допомоги! У вересні нам оголосили страшний діагноз - спинальна м'язова атрофія І типу. Якщо не лікувати вона не доживе і до 2х років. ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування. Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів Ін'єкція робиться один раз на все життя. Благаємо кожного ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом,молитвою🙏 якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167619610231883 MorozMarina 🌍PayPal [email protected]
-
Добрый день, нужна няня на вторник с самого утра на 3-4 часа, кто может помочь? Напишите в лс пожалуйста.Ванкувер
-
Привет, возможно у кого то есть свой бизнес ( бьюти, косметология, цветочный, груминг , клининг , увелирный и тд) который вы хотите продвигать в инстаграм - хочу вам помочь с развитием 🙌🏻 Я СММ специалист и работаю больше года в сфере, если кому то интересно можете написать в личные💌 Я помогу привести клиентов и увеличить узнаваемость Бренда, сделаю единый стиль страницы и улучшу визуал, а также приведу целевую аудиторию 👩🏼💻 *портфолио отправляю в личные 💌
-
Great trading experience capitalvestpro.com/?ref=Perpetua capitalvestpro.com/?ref=Perpetua
-
How much? Где забирать?
-
Лучше конечно там брать И за качества Я понимаю хочется дешевле Но в Маркс если берете то хотя бы знает что будет вещь два сезона А если брать волмарт и другие то это на месяца три Делюсь с опытом от мужа ,который на стройке В начале экономили на этом но теперь нет