Ukrainian Vancouver
-
Ідете на Cambie st. 2120 Police station, заповнюєте бланк на чекрекорд вас запрошують до вільного вікна даєте своє ID платите $80, на конверті пишете свою адресу і чекаєте близько неділі на лист з бланком.
-
Якщо з іншої провінції, то треба І будуть вимагати підтвердження, що заплатили податки там, коли купили
-
Провожу бесплатные вводные занятия для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ. Подойдет даже для новичков, кто хочет освоить востребованные IT-навыки и провести время с пользой👩🏼💻 После записи вы сможете получите бесплатный курс по нейросетям c полезными лайфхаками☝🏻 Пишите, кто хочет попробовать и получить ссылки🙂
-
А взагалі є сенс купувати в іншій провінції? Чи краще в своїй брати?
-
Раніше, до пандемії, люди переїзджаючі в іншу провінцію, стараллись продати машину, щоб потім в новій провінції купити іншу. Для реєстрації в новій провінції треба пройти такий собі техогляд Safety. Як машина не дуже нова, передбачити в яку суму обійдеться це дійство неможливо. Іноді може виявитись, що машину взагалі неможливо зареєструвати. Це вже буде попадалаво по повній. Навіщо так ризикувати?! Ніякого реального виграша в ціні не буде, а от головний біль та витрати можуть бути досить суттєві.
-
В Ванкувері немає В саскачевані Ну там на всю провінцію людей менше, ніж в Ванкувері А провінція як вся Україна Немає варіантів майже
-
Продаємо нашу гібридну ластівочку 2014 Ford C-Max Hybrid SE 2.0 Чистий статус (без аварій) Пробіг 138 000 км Середній розхід 5.6 л/100км •Передній привід •Автоматична коробка передач •Підігрів передніх сидінь •Двохзонний клімат контроль •Парктронік заднього ходу •Автоматичне відкривання багажнику з ключа •Мультимедія Microsoft Sync (Bluetooth) •Складне заднє сидіння •Декоративне підсвічування салону (доступні різні кольори) •Розетка 110V •Електропривід дзеркал •Круїз контроль Машина в ідеальному стані, доглянута та well-maintained. Нещодавно мінялись масло та фільтра. Наступна заміна масла на 143 849км За додатковими фото в дірект 💸Ціна - $13,500💸
-
Є, в мене 40$ plus tax 20 gb
-
Покриття залежить чи ви купували телефон у Канаді чи ви досі використовуєте телефон куплений в іншій країні, якщо Канадський то взагалі проблем немає бути, в мене досі мій укр телефон і він працював навіть у лісах та горах без проблем