Ukrainian Vancouver
-
Це правда. У мене зараз $60 просять за зміну тарифного плану, навіть ✌🏼
-
В мене просили так в фідо, пішла у телус і там сказали, що все зроблять безкоштовно і картку дадуть також безкоштовно (до того був оператор роджерс)
-
Усім привіт. В мене питання, хто скільки чекав на виготовлення закордонного паспорту? 26 вересня подала із сином на паспорти в Едмонтоні, від того часу в пошуці висить як дані відправлені на перевірку 26 вересня. І так залишається до сьогодні. Писала консулу, він відповів, що друкування паспортів припинено без пояснень чому. Я дзвонила в Україну в паспортний стіл, мене запевнили що нічого не припинялось і паспорта друкуються без зупинок. Не знаю, що робити
-
West McPainting, де креативність зустрічається з майстерністю. Наші кваліфіковані майстри з ентузіазмом перетворюють простори на персоналізовані витвори мистецтва. Від елегантних інтер’єрів до захоплюючих екстер’єрів, ми втілюємо ваше бачення в життя кожним дотиком. 🌟 ✅ Турбота про клієнтів гарантована ✅Швидке реагування ✅Швидке виконання проекту ✅ Супровід проекту від початку до кінця ✅ Гарантія 2 роки ✅ Гарна ціна ✅ Чистота та порядність Телефонуйте мені +1 (604) 721-7113
-
Доброго дня! Чи хтось купував квитки через 4ukraine ? Чи можна довіряти цій групі ? Чи безпечно ?
-
Я теж вже рази 4 оператора змінювала і жодного разу не доплачували за зміну нічого. Ще й новий оператор постійно нових пляшок якихось нам доказував і тариф вигідніший пропонував. Тому хз. Може все від людини, яка консультує залежить на скільки гарний продажник.
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога в останніх трейлерах до фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...