Ukrainian Vancouver
-
Дякую
-
Запитання?Диван ліжко чи самий диван?
-
🇲🇦 Водопад Узуд, расположенный у подножия города Танахмейлт, Марокко.
-
Всім вітання. Є арт дизайнери, які займаються векторною графікою? Не за всі гроші.
-
ПРОПОЗИЦІЯ РОБОТИ КІНОВИРОБНИЦТВО КОЛ, ТД Повний/неповний робочий день ( позаштатний ) Посада: Асистент із введення даних про фільми та продажу квитків у кіно 📌Денна заробітна плата: $30/год. 📌Щотижнева заробітна плата: $600/ тиждень Поетапне навчання легко освоїти. Навчання: 1-3 дні. Оплата: щотижня, а також щодня Досвід: немає Години: насолоджуйтесь гнучким графіком Не обов’язково бути знавцем комп’ютера чи англійської мови - Розташування: Канада (можлива також віддалена робота) - Пропоновані переваги: медичні, стоматологічні та зорові. НАДІШІТЬ МЕНІ ПОВІДОМЛЕННЯ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ДЕТАЛІ
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога в останніх трейлерах до фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Можливо знаєте місця куди можна звернутись
-
Друзі Допоможіть будь ласка Впав телефон і розбився в хлам до такої міри, що потрібно по кусочках зібрати. На тому телефоні дуже важлива для мене інформації. Хто може допомогти хоча б запустити і під’єднати його до комп’ютера? Масштаби катастрофи скину в приватні Модель телефона-про макс 14 Відгукніться будь ласка 🙌
-
Хелоу! 🫶🏻 Шукаєте доступні та сучасні заняття з ✧ Англійської мови ✧ ? Я можу вам із цим допомогти! Мене звати Софія, працюю у галузі викладання англійської уже 2 роки та кожного дня шукаю більш якісні та зручні схеми індивідуальної роботи ☘️ Маю досвід викладання у Канаді при комюніті центрі для груп та індивідуально, тож розумію специфіку англійської тут 🤞🏻 Працюю із рівнями від А1 до В2, як із дітками, так із дорослими. Ззаняття проводжу онлайн та офлайн, індивідуально та у міні групах. Для деталей пишіть в особисті 🙏🏻 Дякую!
-
Віддам безкоштовно за адресою 1532 160 st Потрібно забрати до 26.11 Тільки саомівивіз
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
Можливо комусь буде корисно UA_Canada_Cuaet Інформаційний канал в Канаді
-
Усім привіт. Скажіть будь ласка, де можна зробити офіційний переклад документів з української на англійську у Ванкувері? Дякую