Ukrainian Vancouver
-
😷Сертификат Вакцинации в ДІЮ без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат 👩👧👦Делаем COVID сертификат детям 📄💊Корь и полиомиелит 🧾063 форма прививок 🐶🐱Прививки животным ⚓Морские документы 🇺🇸Спонсор в USA (без предоплат)
-
Споліваюсь всі тут розуміють що використання будь яких підроблених документів та справок може мати досить серьйозні , навіть фатальні, наслідки ?!
-
Привіт! У Річмонді здається кімната у 2-спальній квартирі, меблі, опаленні+вода включено, басейн, спортзал, парк, школи, зупинка автобуса поряд, можна з тваринами. В іншій кімнаті живе жінка з Украіни. 1200$
-
Доброго дня, можливо хтось може порадити бюджетного стоматолога в Ванкувері ? Чи може хтось приймає по медстраховці cuaet?
-
Всі дантисти мають однакові фіксовані ціни. Гарний дантист відрізняється від поганого виключно ступінню криворукості та спробами нав‘язувати нікому не потрібні сервіси. Це великий бізнес, нічого особистого
-
Hey. are you familiar with tether USDT,binance? I have method no need to invest .no risk.
-
Здравствуйте! Ищем несколько людей прибыль в неделю от 630 евро Подойдет как доп. доход, так и основной Быстро учим Подробнее в лс
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +34631692459
-
Hey , what' up ?
-
I need scotiabank accounts. i give you 100$ Мне нужен аккаунт Scotiabank Плачу 100$
-
Якщо Ви отримуєте фінансову допомогу по incime assistance, то дійсно, деякі послуги можуть були включені, але це мова лише про пломби, не канали. Треба звертатись в клініку, показувати msp і питати, чи вони з нею працюють ще до того, аніж починатм лікування. Не всі працюють з урядовими програмами
-
Дякую )
-
Я шукаю чесну людину, яка може допомогти скласти списки будинків для оренди. Досвід не потрібен, і ви отримуватимете 500 доларів щотижня. Примітка: це віддалена робота на неповний робочий день. Помасажуйте мене, якщо ви зацікавлений
-
Сдается меблированная 1 bd/1 bth + den за 2980$ с панорамными окнами в классном районе недалеко от Даунтауна. По всем вопросам пишите в личные сообщения 😊
-
Продаю 2014 Ford C-Max Hybrid SE 2.0 в дуже гарному стані. Чистий статус (без ДТП) Пробіг - 138,000 км Розхід - 5.6л / 100км Складне заднє сидіння Ціна - $12,200 Причина продажу - переїзд з Канади.
-
удаленный вид от 2-4 часов в сети 600 долларов неделя можно телефон или пк в личку за подробностями
-
Всім привіт)шукаю роботу терміново кухарем або пекарем-кондитером, баристою . Англійська на розмовному рівні .
-
Віддаю диван і стіл. Сурей.
-
Привіт Дівчата, свята наближаються і час подумати про подарунок для себе. Хочу запропонувати вам послугу нарощування вій класика або объем. Трошки про мене, я майстер початківець з 6 місячним досвідом нарощення вій. Шукаю моделей для портфоліо. Ціна компліментарна лише $20 за матеріали. Я знаходжуся в норс ванкувері. За більш детальною інформацією звертайтеся в дерект.
-
удаленный вид от 2-4 часов в сети 600 долларов неделя можно работать с телефона или компьютера в личку за подробностями
16 Jan 2023, 06:08
20714/31367
about 5 hours ago