Ukrainian Vancouver
-
Привіт,маю пересадку в Калгарі (до Ванкувера )хто знає чи дадуть ворк перміт одразу в тому місті,чи в Ванкувері?
-
Дадуть в Калгарі
-
Дадуть
-
Привіт скажіть будь ласка а на різдвяному ярмарку у Ванкувері на Ватерфронті продають глінтвейн?
-
так
-
Привіт кому цікава підробітка. Відпишіть до мене в приват. Суть роботи бути дроповодом.
-
Кем?
-
Де там адміни, забаньте цього хлопа
-
Повірте, вам це не треба
-
ви шо травите ало завод
-
а що ви тут на шахрайство добродіїв штовхаєте?
-
Ну тут навіть немає що додати
-
Мусор стянись якщо не шариш. пруфани що це шахрайнитство то я тобі касарь на карту закину якщо нє то го ти по вакрувері в трусах побігаєш
-
Удaлeннaя aктивнocть в нeдeлю 620 eвр, дaлee бoльшe, лeгкий грaфик, пoдрoбнocти в личкe
-
Всім привіт. Моїй доні 10 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був ангіна. Після я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря,в результаті сказали що вона не чує, пройшли купу обстежень,здавали різні аналізи на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина. Нам потрібен слуховий апарат він дасть нам шанс чути.. Прошу дуже вас допоможіть мені, я молюся що дня щоб вона зростала звичайною дитиною, щоб вона не відчувала себе не повноцінною. В кого є можливість та бажання допомогти. Картка. Olga Sakker 5167--61961026--2888 PayPal ollgaolliga9@gmail.com Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Всім привіт. Моїй доні 10 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був ангіна. Після я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря,в результаті сказали що вона не чує, пройшли купу обстежень,здавали різні аналізи на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина. Нам потрібен слуховий апарат він дасть нам шанс чути.. Прошу дуже вас допоможіть мені, я молюся що дня щоб вона зростала звичайною дитиною, щоб вона не відчувала себе не повноцінною. В кого є можливість та бажання допомогти. Картка. Olga Sakker 5167619610262888 PayPal ollgaolliga9@gmail.com Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Адміни Ало?! На скрінах печатка не Ванкувера і навіть не Канади . Місто Київ. Дякую.
-
Добрий день хто на лижі давайте збиратися може після нового року ?
-
Реально лол
-
Доброго всем дня, ищу для себя информация о подработки на пар-тайм, повар, официант, стройка, охранник, Бернаби, new Westminster
16 Jan 2023, 06:08
20766/31490
22 minutes ago