Ukrainian Vancouver
-
Із плюсів района - класне транспортне сполучення та великий торгівельний центр. Із мінусів - склад населення. Люди просто всіма силами будують там країну з якої колись уїзали. Багато залежить ще від тогго, чи маєте дітей. Як ваша дитина буде єдиною без рушника на голові, ( не в класі, в усій школі !), то може відчувати себе там , м’яко кажучі, некомфорно і нещасливо
-
А коли ліміт вибрав - то дебетова до кінця місяця))))
-
Це і мав на увазі
-
Ми в Абботсфорді Син єдиний в класі іноземець))) Індусів пару є, але тут народжені, без рушників Трохи азіатів А переважна більшість канадці
-
В Иране очень даже много недовольных Только на улице если начнёшь на власть бочек катить, полиция заластует А с народом пожалуйста
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
-
Мешкаю в Сюрреї вже два роки. Зараз живу біля станції King George багато друзів мешкає біля Surrey central. Ніяк проблем взагалі не маємо. Дуже подобається район все близько. Про яку небезпеку тут кажуть люди взагалі хз. Мені здається центр Ванкуверу в рази небезпечніший ніж Сюррей.