Ukrainian Vancouver
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
-
Мешкаю в Сюрреї вже два роки. Зараз живу біля станції King George багато друзів мешкає біля Surrey central. Ніяк проблем взагалі не маємо. Дуже подобається район все близько. Про яку небезпеку тут кажуть люди взагалі хз. Мені здається центр Ванкуверу в рази небезпечніший ніж Сюррей.
-
Доброго дня! А скиньте, будь ласка, посилання в особисті🙏🏼
-
Мы в країні яка здається винайшла маркетинг і правильну статистику. Може то, з повагою, чурбани статистику і написали щоб зкупити район за безцінь. Схоже єдиної думки немає, мила дівчина, поживіть там, спортзал, тераса, машини у Вас немає. А через пів року напишіть сюди свій відгук. Ми Вам будемо дуже вдячні за актуальну інформацію.
-
Доброго дня! Я мешкаю біля бібліотеки в Surrey Central, дуже близько до Sky Train. Не бачила жодного разу такого, щоб могло загрожувати життю, як тут пишуть. Дуже багато 👳🏽♀️, я з цим досі не можу змиритися, є безхатьки але якщо Вас це не лякає, то ок. В мене дівчина з роботи вже 2й рік живе на King Georgе і їй подобається, і нічого кримінального людина також не бачила. Як на мене, то небезпечніше в центрі Ванкувера, бо саме там на нас з подругою накинувся нар*оман. Але наступного року я б не залишилась жити в Сюрреї, бо train ходить з великим розривом в 8-10 хвилин і дуууже багато людей…
-
Сдаются комнаты как на длительный срок так возможна кроткосрочная аренда, хорошая локация , обращаться в личку.
-
🌸 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому потрібно: 💫Сигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи бари, та подібне 💉Ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ). Пишіть в особисті💅
-
Кто-то живет в Виктории и ездит в Ванкувер периодически? Есть просьба с бонусом)