Ukrainian Vancouver
-
Підкажіть, де є гарні секондхенди із побутовою технікою, та різним начинням
-
Еcли вac привлeкaет удaлённaя дoлжнocть с гибким грaфикoм и oплaтой oт 630 eвpо за нeдeлю и 3 чacа в дeнь, пpoсьба связaтьcя для утoчнения.
-
Еcли ecть интepес к удaлёнкe с грaфикoм и дохдом от 630 евpо в нeдeлю за 3-6 чаcов в сyтки, пpoсьба cвязатьcя для дeталeй.
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка, цікавить таке питання: потрібно зробити для батьків довіреність на моє імʼя. І нотаріус має бути з якимось апостілем. Це можливо зробити у Ванкувері? Чи це потрібно затверджувати у консульстві? Дякую за відповіді. P.S на превеликий жаль у бюрократичних питаннях я не розбираюсь.
-
Так
-
Якраз теж займаюсь цим питанням. Схема така 1. Канадський нотаріус. 2. Провінційний регулятор. Це у нас в провінції треба завірити попередньо. 3. Переклад. 4. Відправити поштою у консульство документ. 5. Отримуєте назад завірений документ. 6. Відправляєте в Україну. На сайті консульства в Едмонтоні є інфа, скільки це коштує. І як відправляти і куди.
-
Але ж це Америка А ми знаходимося у Канаді
-
Дякую за відповідь І за інформацію
-
Є такий фільм «Шпигунський міст» З Томом Хенксом у головній ролі То це щось дуже схоже
-
так Valley Village називаються
-
Я прожив там 4 дні, таке-собі. New India, але не так погано, як розповідають про нього у Ванкувері. Потім переїхав у Коквітлам і вітчув різницю (тут краще)