Ukrainian Vancouver
-
Є такий фільм «Шпигунський міст» З Томом Хенксом у головній ролі То це щось дуже схоже
-
так Valley Village називаються
-
Я прожив там 4 дні, таке-собі. New India, але не так погано, як розповідають про нього у Ванкувері. Потім переїхав у Коквітлам і вітчув різницю (тут краще)
-
Доброго ранку☀️ Відгукніться, будь ласка, хто прилетів у Канаду з Чехії, та робив там візу🙏🏼 Є декілька питань, відповіді на які хотілось би почути від людей, які це пройшли
-
Доброго дня! Можливо в групі є українці ,які займаються проектуванням або архітектурою у галузі будівництва в Канаді , розкажіть будь ласка як ви знайшли роботу .Буду дуже вдячна за відповідь
-
Знаю його, рекомендую теж
-
In my shop u can buy: Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 Lloyds Barklays Tide CashPlus WA: +48694021094
-
Вже є такий
-
Хто отримував свідоцтво про сумлінну поведінку з Германії в Канаді???? Будь ласка напишіть в особові. Не можу розібратись що і як зовсім( скоро почну плакати 😢
-
Поважні Адміни, дайте нам інструменти регулювання спаму/скаму у групі. Дякую.
-
Вac интeреcyет удaленнaя вaканcия с oплaтой от 600 eвро за нeдeлю при гpaфике paботы от 3 до 8 чacов в сyтки? Пишитe нaм для пoлучeния болe пoдробнoй инфopмaции.
-
Доброго дня,хто летів з пересадкою в Калгарі,або взагалі як то відбувається ,поділіться досвідом :)
-
Він часто приїжджає у парк робити доручення
-
Коли я обирала це був самий бюджетний і швидкий варіант . Я не можу вам сказати ціну 🤷♀️ тому що це залежить від вашого особистого випадку . Напишіть йому . Він швидко відповідає на всі питання
-
А підкажіть будь ласка вартість? Хочеться зооріентуватися і порівняти з іншими і не витрачати зайвого.
-
Имеeтся вoзможноcть для всeх заинтереcовaнных лиц пpисоeдинитьcя к удaленнoй рaботе c зaработкoм от 600 eвpо за нeделю при pаботe от 3 до 8 чacов в дeнь.
-
А вы что-то там нарушали или были привлечены к чему-нибудь?
-
Написав вам у приват.
-
Ні. Просто потрібен цей документ, що якраз не була притягнута 🤷♀️
-
трeбуются коллеги для удалённой работы, рaботаем только на свои средства, обучение бесплатное, бeру 20% от чистой прибыли за неделю, связывайтесь в личку для подробностей.
16 Jan 2023, 06:08
20923/31514
about an hour ago