Ukrainian Vancouver
-
Шкаф 🤣
-
🤦♂️
-
Здав тест на англ, тепер потрібно вибрати школу де буду проходити курси.Хто може порадити? Яку школу ви обрали?
-
Варіант Ми летіли тільки з невеликими рюкзаками (враховуючи купу документів та робочий ноутбук, який теж доволі немаленький, зарядки і т.д.) Декілька штанів, декілька футболок, запас трусів і шкарпеток - і норм) Не бачу в цьому ніякої катастрофи)
-
Трусы это уже перебор, их под штанами все равно не видно
-
Підкажіть будь ласка, як зняти обмеження з ворк перміт на кордоні? Не онлайн
-
Добрий вечір Дайте пораду будь ласка Я перебуваю в Польщі Візу CUAET не оформляла Як я можу заїхати до Канади 2024 року щоб у мене була робоча віза
-
🛒 You can buy verified crypto and bank accounts at my shop ✅Binance ✅Crypto com ✅Bunq ✅Wise ✅Revolut ✅Revolut Business ✅Zen ✅ByBit ✅Binance Plus ✅N26 ✅Vivid ✅Sparkassa ✅Deutsche Bank ✅Bbva ✅PayPal ✅Santander ✅Amazon ✅Stripe ✅Skpay WhatsApp +34631692459
-
Зробивши візу
-
доброго дня в кого є банк bmo треба кошти перекинути заплачу за допомогу
-
Доброго дня. Є тут хтось хто працює на Амазоні. Як влаштуватись та які є вакансії та зарплатня. Дякую
-
Добрий день, громадо! Інформація нижче може бути цікавою для новоприбулих та прибуваючих українців. BCRTC (British Columbia Rapid Transit Company, також відома як Skytrain) планує значне розширення у зв'язку з подовженням гілок Скайтрейну, побудовою нових станцій, доданням потягів тощо, а тому виникає потреба у персоналі. Організація планує найняти більше 800 нових робітників у професійних галузях від mechanical maintenance до IT, HR and Payroll. Слідкуйте за вакансіями на сайті Транслінку.
-
Хто хоче підзаробити. Напишіть в приват. Підробіток звязаний з обміном валюти.
-
Добрий день Подскажите хорошего массажиста, может вы были или очень хвалили ваши друзья Спасибо заранее 🙏🏽
-
Еcли вы ищeте удaлённyю paботу c yдобным гpaфиком и вoзможностью заpaбатывaть от 630 eвpо в нeдeлю, paботая всeгo лишь 3 чacа в дeнь, пoжалуйcта, свяжитeсь с нaми.
-
Oleksandr Zadorozhnyi, IT expert, invites you to join Tech and Business Networking Meetup in Vancouver Downtown on Friday 8th Dec at 16:00. Кому посилання на реєстрацію?
-
мені
-
Готов рискнуть)))
-
Там символічна вартість 25cad буде піца і тд
-
Мне интересно. Участие платное?
16 Jan 2023, 06:08
21006/31518
about 4 hours ago