Ukrainian Vancouver
-
тобі допомогла ця адекватна людина?
-
Так що не лякайте, індуси взагалі їздять на чужих аккаунтах навіть не родичів і нічого, живуть якось
-
я питав про роботу , а не про те , чи можна мені працювати
-
чекати 4 місяці
-
ТА ЛЯ , Я ТОБІ Ж СКАЗАВ , ЩО Я ПРАЦЮВАВ І МЕНІ ДАВАЛИ РОБОТУ ЗНАЮЧИ ПРО МІЙ ВІК НА ТОЙ МОМЕНТ 14ТИ РОКІВ , ДО ТИХ ПІР , ПОКИ НАЧАЛЬСТВО НЕ ДІЗНАВАЛОСЬ ПРО ТЕ , ЩО НЕМАЄ СІН НОМЕРУ , НА ЯКОГО Я ЧЕКАЮ , МЕНІ ЙОГО ДАЮТЬ , АЛЕ ТРЕБА ЧЕКАТИ
-
Яким чином вони будуть платити? Будуть хіба що податки платити хоча ми і так всі будемо їх платити
-
хотіли в 15 працювати не треба було в Канаду їхати.
-
ага....а потім бітьки за ці обходи платити будуть(
-
Якщо сильно треба то можна трохи обійти правила
-
Правда багато замовлень зараз тільки в п'ятницю, суботу і неділю, в будні дні ниже середньго попит по замовленням
-
так на веліку - згодна. Але в ВС можна працювати з 18 років.
-
Уберитс
-
А такі як ви голосували за зеленского і тепер через таких як ви страждає вся Україна
-
гарного вам вечора , і тихої та спокійної ночі
-
Так батьки з додаткових доходів будуть платити податки, де тут порушення законів?
-
дякую Michael та Phin дякую за поради , спробую зробити так , як ви сказали
-
то що ви не знаєте провінційних законів. Ви їх як в Україні не виконували так й тут не збираєтесь.
-
Та не звертайте увагу, то невеліковно, якщо ігнорувати, то менше буде несінітниці в чаті
-
Those who need the clone cards for online shopping , it can be made in a virtual form , so if yo need it's available too... there won’t be security on it in other not to get your order declined , all that matters is that you keep it safe.... It will take just some minutes to clone virtual cards , so when yo make payment , yo give me bout 40 mins to finish it asap !!.. i send you details and you ready to shop with em. t.me/PrivacyCardingStore/4194
-
Ні, але я кажу якщо ім можна чому нам не можна чи ми другого сорту люди ?
16 Jan 2023, 06:08
21208/31565
about 3 hours ago