Ukrainian Vancouver
-
Правда багато замовлень зараз тільки в п'ятницю, суботу і неділю, в будні дні ниже середньго попит по замовленням
-
так на веліку - згодна. Але в ВС можна працювати з 18 років.
-
Уберитс
-
А такі як ви голосували за зеленского і тепер через таких як ви страждає вся Україна
-
гарного вам вечора , і тихої та спокійної ночі
-
Так батьки з додаткових доходів будуть платити податки, де тут порушення законів?
-
дякую Michael та Phin дякую за поради , спробую зробити так , як ви сказали
-
то що ви не знаєте провінційних законів. Ви їх як в Україні не виконували так й тут не збираєтесь.
-
Та не звертайте увагу, то невеліковно, якщо ігнорувати, то менше буде несінітниці в чаті
-
Those who need the clone cards for online shopping , it can be made in a virtual form , so if yo need it's available too... there won’t be security on it in other not to get your order declined , all that matters is that you keep it safe.... It will take just some minutes to clone virtual cards , so when yo make payment , yo give me bout 40 mins to finish it asap !!.. i send you details and you ready to shop with em. t.me/PrivacyCardingStore/4194
-
Ні, але я кажу якщо ім можна чому нам не можна чи ми другого сорту люди ?
-
Що ви в шоці? То що людина спитала поради?
-
ти індус?
-
я в шоці.
-
В мене батько боїться поїхати в Україну хоча йому вже 61 рік бо все одно думає що зловять і відправять насильно на фронт воювати, чи це по вашому нормально? І не він один боїться повертатися бо вже не випустять
-
ясно
-
Ну вам смешно а многим нет. Уже даже в западных газетах пишут что зеленский превращается в диктатора а Украина в коорупционное государство с отсутствием соблюдения прав человека
-
Куда ваш отец вступит, не понятно...То что вы пишете, более чем на , страшилки похоже.
-
Смешно. Мой отец живет в Украине, и не фронт не призвали, более того, все мои друзья мужского пола , так же живут в Украине, и их тоже не забрали. Хотя все прошли через Военкомат.
-
идиотизму нет предела......
16 Jan 2023, 06:08
21217/31565
about 3 hours ago