Ukrainian Vancouver
-
я в шоці.
-
В мене батько боїться поїхати в Україну хоча йому вже 61 рік бо все одно думає що зловять і відправять насильно на фронт воювати, чи це по вашому нормально? І не він один боїться повертатися бо вже не випустять
-
ясно
-
Ну вам смешно а многим нет. Уже даже в западных газетах пишут что зеленский превращается в диктатора а Украина в коорупционное государство с отсутствием соблюдения прав человека
-
Куда ваш отец вступит, не понятно...То что вы пишете, более чем на , страшилки похоже.
-
Смешно. Мой отец живет в Украине, и не фронт не призвали, более того, все мои друзья мужского пола , так же живут в Украине, и их тоже не забрали. Хотя все прошли через Военкомат.
-
идиотизму нет предела......
-
100% путину принадлежит 😁
-
New York Times кому принадлежит?
-
New York Times і Spiegel это российские газеты?
-
а может вы начнете все же включать мозг) если есть. И не читать про - проросссзапад. Перечислите газеты, новостные ленты,имена журналистов.
-
ого несеться тут..
-
а почалось все з цього t.me/ukrvancouver/37161
-
Я справді не уявляю собі притомного роботодавця, який візьме на роботу дитину, молодше дозволеного віку та ще без SIN. Це незаконно , сильно незаконно, можливі проблеми точно перевищать будь який профіт
-
Шановні Українці(судячи з назви чату) Як добре що ми всі виховані, поважаємо одне одного, поважаємо час одне одного, нерви одне одного. Для вечірньої утилізації денного негативу можна піти в тренажерну залу, на танці, з друзями на капкейки, тощо. Відповідати на провокативні питання Тролям, чи Кремлеботам з наративом "хорошие рузкие", можна в особисті повідомлення, щоб у чаті залишалася корисна, конструктивна інформація, без перебільшення, і великої кількості особистих ємоцій. Дякую за взаємоповагу! Гарного всім вечора! Ви найкращі!
-
та я бачив, але так і не спромігся зрозуміти де звернули не туди. Як запитання хлопця потягнуло за собою "я нє учіла украінскій", "злочинна влада Зеленського" і все це
-
я не розумію нах це треба.
-
оо, мовні срачі, все як я люблю )
-
вміти,намагаться, та є рідна зовсім інше.Так я вчусь.
-
Газети розносити з 12 років законно. Як тільки буде SIN, зразу можна починати, таких робіт купа.
16 Jan 2023, 06:08
21230/31560
about 2 hours ago