Ukrainian Vancouver
-
New York Times і Spiegel это российские газеты?
-
а может вы начнете все же включать мозг) если есть. И не читать про - проросссзапад. Перечислите газеты, новостные ленты,имена журналистов.
-
ого несеться тут..
-
а почалось все з цього t.me/ukrvancouver/37161
-
Я справді не уявляю собі притомного роботодавця, який візьме на роботу дитину, молодше дозволеного віку та ще без SIN. Це незаконно , сильно незаконно, можливі проблеми точно перевищать будь який профіт
-
Шановні Українці(судячи з назви чату) Як добре що ми всі виховані, поважаємо одне одного, поважаємо час одне одного, нерви одне одного. Для вечірньої утилізації денного негативу можна піти в тренажерну залу, на танці, з друзями на капкейки, тощо. Відповідати на провокативні питання Тролям, чи Кремлеботам з наративом "хорошие рузкие", можна в особисті повідомлення, щоб у чаті залишалася корисна, конструктивна інформація, без перебільшення, і великої кількості особистих ємоцій. Дякую за взаємоповагу! Гарного всім вечора! Ви найкращі!
-
та я бачив, але так і не спромігся зрозуміти де звернули не туди. Як запитання хлопця потягнуло за собою "я нє учіла украінскій", "злочинна влада Зеленського" і все це
-
я не розумію нах це треба.
-
оо, мовні срачі, все як я люблю )
-
вміти,намагаться, та є рідна зовсім інше.Так я вчусь.
-
Газети розносити з 12 років законно. Як тільки буде SIN, зразу можна починати, таких робіт купа.
-
Пані, схоже, що Ви вмієте спілкуватись українською, то нашо переходите на мову ворога, тим більш, що там - на рашинській мові - робите помилки?
-
Да блин хорош мусолить эту тему.
-
тож почали за здравїє, кінчили за упокой.
-
якщо ви мали на увазі Аміля та Раміля - тоді друге
-
а, ну ок((((
-
ну або так, або ви не викупили мою іронію )
-
я вам скину)
-
ясно))ви не в тємі, кто амбасдор суржика))
-
ні, Арегат )
16 Jan 2023, 06:08
21239/31554
2 minutes ago