Ukrainian Vancouver
-
Привіт красуне! Попереду свята потрібно привести до порядку брови та вії 😀 Запис відкритий на: 🔥Ламінування вій з фарбуванням -75$ 🔥Ламінування брів комплекс- 65$ 🔥Коррекція з фарбуванням - 45$ 🔥Дешевше з сетом: Ламінування вій з ламінуванням брів - 120$ замість 140$👌🏼 👍Красиві брови не виходять випадково. Їх роблять за записом! Пиши підберемо тобі час 😉
-
Шановні батьки! Незабаром почнуться зимові канікули і я готова запропонувати вам допомогу в організації дозвілля для ваших діточок! Якщо Вам потрібен догляд за дитиною протягом цього періоду, звертайтеся до мене. Я готова працювати у вас вдома чи у паті-румі, а також приймати дітей у себе вдома. Я професійний арт-терапевт з досвідом роботи. Ми весело проведемо час в теплій та дружбою атмосфері. Зможу провести творчий майстер-клас або цікаве заняття, використовуючи свій досвід в арт-терапії для максимального задоволення та пізнавального досвіду ваших дітей. Піклування та розваги гарантовані! Ця пропозиція доступна як в індивідуальному порядку, так і для групи. Не соромтеся звертатися, щоб обговорити деталі та домовитися про найкращий варіант для вас і ваших дітей. З любов'ю до дітей, Світлана 🤍
-
👋 недавно узнала о выплатах gst/hst, они выплачиваются каждый квартал. Я в Канаде с начала года, под критерии все, вроде , подхожу. Но уже прошли сроки выплат каждого квартала, если я подам заявку, мне смогут выплатить за все пропущенные? Или уже только с нового года?😢
-
Подскажите пожалуйста мастера по наращиванию ресниц в Ванкувере 🙏🙏
-
Що це за виплати ?👁️
-
Всім привіт! Знайшла золотий ланцюжок з хрестиком у Ванкувері. Можливо хтось з цієї групи і побачить прочитає. Впевнена що хтось з наших бо на хрестику написано Спаси и Сохрани. Хотілось би віддати власнику)
-
Що тут я новинкий
-
Мені 18 літ и мене сюди пирикинула
-
Я прийшов
-
Я щяс
-
Фчера мене забрали
-
Так