Ukrainian Vancouver
-
CELPIP Canadian English Language Proficiency Index Program це канадський аналог IELTS (це два види тестування, які приймають при подачі на PR). Я вирішив, що буду до нього готуватись самостійно. Звісно, інформації по CELPIP менше, але приваблює те, що тест майже повністю автоматичний - здається за комп'ютером. До того ж він банально дешевший. Можна зайти до них на сайт і пройти пробний тест безкоштовно.
-
Готуватись до CELPIP можна ро тій самій методі, як і IELTS. Таи все досить однотипно. Просто варто подивитись декілька відео на YouTube ( їх там досить багато), щоб розуміти відмінності таммпецифіку саме цього екзамена. Як на мене, CELPIP значно легший і там не listening де треба занадто напружуватись, щоб зрозуміти британський, австралійський чи новозеландський акценти
-
Celpip досить відмінний, у тому ж читанні алгоритми для IELTS не підходять, по питання з'являються не всі одразу, а один за одним А listening так, простіше. Та впринципі весь тест простіше
-
А хтось здавав CELPIP на громадянство? Які блоки необхідно здати, тому що чула, що тільки Listening and Speaking?
-
Єдине, що знаю, що в бібліотеці можна взяти книжки підготовчі 🤞🏼
-
Удaлёнкa, 500-600$ нeдeля, с пк либо тeлефoнa, 3-4 чaса в дeнь, лeгaльнo
-
Удaлёнкa, 3-4 чaса в дeнь, 500-700$ нeдeля, мoжнo с пк и тeлeфoнa, лeгaльнo
-
Вітаю. Виникла проблема з оплатою квитків Lufthansa. Карта visa Scotiabank. "Something went wrong...bla-bla". Намагаюся використати PayPal, теж не пускає. Хтось мав щось таке?
-
Я покупал вещи в Украине с помощью этой карты онлайн
-
Debet
-
Уроки онлайн?
-
Был лимит 2.5,я даже не знал что он у меня есть. Чтобы поменять-надо идти лично в контору
-
сгинь, злобный гоблин🤣🤣🤣