Ukrainian Vancouver
-
Кто знает, можно ли расчитывать, на бесплатную гостиницу в Ванкувере по прилету на 2 недели?
-
Ну польский тут точно пригодится 😅
-
Доброе утро, кто знает как можно успеть в этом году расписаться украинцам в ВС? Подскажите пожалуйста 🙂
-
Шлюб треба оформлювати через консульство. Найближче до нас в Едмонтоні. У них на сайті є вся інфа, що потрібно зробити для цього.
-
Це я зрозуміла скільки часу чекати вже перебуваючи тут на відкритий WP
-
Залежить від наявності місць, але якщо сім'я з дітьми, то так.
-
In my shop u can buy: Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 Lloyds Barklays Tide CashPlus WA: +48694021094
-
Приходьте на мітинг 🇺🇦
-
Також маю питання, чи хтось їздив по Ванкувера з котами? Маю кілька питань 🙏🏼
-
Всім привіт! Скажіть, будь ласка, з котрої до котрої години роблять ворк перміт в аеропорту і допомагають з готелем на перший час?
-
Я з котом приїхав
-
Цілодобово
-
Маю ще питання Що саме потрібно зробити в аеропорту після приїзду? Який алгоритм дій?
-
Дуже дякую
-
Пoдрпбoткa! Удaлeннo, нeбoльшoe oбyчeниe и cрaзy нaчинaeтe 120$ в дeнь
-
Набираю людей на обучение по по заработку в сфере валют, Предоплат не беру мой интерес процент от прибыли, Кому интересно жду в лс
-
Чи продовжували комусь закордонний паспорт раніше ніж за 2 місяці до його закінчення?
-
Большое спасибо
-
Всем доброго дня Отдам в дар две коготочки для котов для новоприбывших с Украины, кто имеет в них потребность. Обе подойдут для небольших животных, весом до 5 кг. Самовывоз . Забирать в районе станции метро Production Way University. Пишите пожалуйста в личку.
-
Нyжeн чeлoвeк. лeгкий грaфик. удaлeнный вид. бeз oпытa. в нeдeлю 630 дoллaрoв.
16 Jan 2023, 06:08
21479/31382
about 24 hours ago