Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! я в пошуках оселедця для шуби та ковбаси на олів'ї 🤦♀️ хто знає, де можна купити хорошу?🌲🌲🌲🌲
-
Home Brokerage пропонує недорогі квартири в грудні та січні
-
Питання до дівчат чату , чи є якісь Телеграм канал тільки для дівчат ???
-
Знайшла , дякую вам велике
-
Друзі. На яку гору можна поїхати де не потрібна заміна колес на зимові?
-
Була в фрешко в відеричку латвійська
-
Дивлюсь Дякую 🙏
-
Є нік womvancouver
-
Привіт всім. Хто останнім часом орендував квартиру у Ванкувері (його околицях)? Порадьте надійного реелтора (агента)? І взагалі, напишете мені на личку, є кілька питань. Спасибі заздалегідь!
-
In my shop u can buy: Personal and Business Bank Accounts Revolut N26 Wise Bunq Vivid ICard Skrill Paytend Paysera Stripe Paypal Bet365 Amazon Ebay Netseller Skrill Monzo Monese CashPlus Bet365 Lloyds Barklays Tide CashPlus WA: +48694021094
-
Доброго дня. Вибачте що турбую. Чи може хтось допомогти з житлом з кімнатою. з 18 грудня до 1січня. Дякую.
-
Ковбаса на олів'є - Lyoner sausage, в будь-якому grocery store, deli section. Тільки завжди просіть їх щоб давали одним шматком, не нарізали тонкими слайсами, бо вони зазвичай за змовчуванням таке роблять.
-
Пропоную свої послуги допомоги та нагляду за дітьми. Маю великий досвід роботи з дітьми, канадські сертифікати first aid, food safe. +16042196368 Irina
-
Доброго дня всім 😁 підкажіть будь ласка чи є телеграм канали міста Вікторія Британська Колумбія) дякую 🙏
-
Привіт, дівчатка 💓 Я майстер манікюру з досвідом 4 роки в Україні, але з того часу пройшло 3 роки перерви, тому шукаю моделей на манікюр для відпрацювання швидкості. Вартість лише 30 cad до кінця місяця, зайнятість приблизно 2,5-3 год. Є відгуки. Район даунтаун, біля Pacific Center. Є найближчі місця на середу 20.12. Фото робіт додаю, пишіть у дірект ⬇️
-
У фрешко у відрі заморожений Кілограм філе 15$ дуже смачний Шукайте де заморожене все стоїть
-
Привіт ☺️ Підкажіть, будь ласка, де можна купити пшеницю на кутю?
-
Всім привіт. Я швея з понад 15 років досвіду. Я надаю послуги ремонту, зміни і декору одягу. Працюю в даунтауні. Звертайтеся!
-
Моя знайома канадка, з 9.02-6.02, здає свою 1 бедрум квартиру. Район Норс Ванкувер, ціна 1500 $ (все включено). Ідеально для новоприбулих, ми в неї жили минулого року, коли приїхали. З усіх питань пишіть у особисті повідомлення.
-
Відредагувала, дякую. 9.01-6.02)
16 Jan 2023, 06:08
21525/31501
about 4 hours ago