Ukrainian Vancouver
-
всего 12 лохов нужны? или в личку больше постучится?🤣
-
Looking Multiple Hotel employees📌 Part time Assistant Base salary CAD 1,800 - CAD 3,500 Must be living In Canada Morning shift - Afternoon shift No experience need (training provided) If you are interested, kindly inform me......
-
HOTEL INTERVIEW!!!!! Position Available now Hotel advertising assistant and and Hotel Occupancy rate Assistant (start as soon as tomorrow!) Base salary CAD 1,800 - CAD 3,500 (excluding bonuses) Age : 22 to 69 years olds GREAT FOR ADULT No Experience Needed! Must be live in CANADA 🍁 If you interested please send me direct message
-
Любой, кто ищет работу в Канаде. Мне срочно нужен персонал. Хорошая зарплата.
-
У когось є зимовий сезонний пас на Гроус моунтен і є бажання покататися на тарзанках? З пасом безкоштовно це.
-
Hello everyone We are looking for 50 new employees (full time/part time) Flexible working hours and location (can be arranged freely) No experience required, must be 22-69 years or older Earn $300-500 CAD per day upon completion Base salary is CAD 1,800 - CAD 3,500 (excluding bonuses), 5 days per week Can be done without affecting current work No training restrictions, no agency fees (no training fees) Job: Help optimize data and ratings for major hotels around the world If you are interested please contact me, thank you
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, буду лететь в Ванкувер, но первый город Канады будет Калгари, где мне лучше получить work permit? Говорят, что нужно обязательно в первом городе страны, пересадка 2 часа, долго ли этот процесс, либо могу уже получить нормально в Ванкувере?
-
Кто хочет работать в сфере гостиничного бизнеса и туризма Гибкий 𝐓𝐈𝐌𝐄. : (3-4 часа) в день Ежедневная оплата от € 14,42 до € 24,04 CAD В ЧАС ПОСЛЕ ВЫПОЛНЕНИЯ РАБОТЫ - Базовая зарплата от € 1800 до € 3500 CAD В МЕСЯЦ Ежедневная и еженедельная оплата ... 𝐀𝐆𝐄 : 20+++ Роль : ❐ Рецензенты по бронированию отелей ❐ Виртуальный ассистент по бронированию ❐ Аналитик данных ❐ Удаленный цифровой маркетолог Расположение : Онтарио, Нью-Брансуик, Манитоба, Альберта, Британская Колумбия, Сент-Джонс, Гамильтон, Квебек, Торонто, Эдмонтон. Требования- -Уметь писать и говорить на английском языке
-
Щось багато скамерів останнім часом розплодилися….