Ukrainian Vancouver
-
Всім Добрий вечір! Допоможіть будь ласка, у кого був досвід звернення до стоматолога? Порадьте клініку, лікаря. Хотілося б звичайно не за всі гроші світу, але розумію, що тут це дорого. Дякую
-
🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 Our Company is currently hiring 🇨🇦 I’m checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $20 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 For more information DM on telegram here
-
Який у Вас район ? Знаю лікаря в Барнабі / Брентвуд огляд та знімок 70$ Норс Ванкувер 90$ огляд та знімок Ціни у всіх більш -меньш однакові
-
Ми в Нью Вестмінстрі. Але думаю, що не проблема поїхати в інший район. А у вас є контакти або назва клініки?
-
Скорішого одужання 🙏
-
На взаєм
-
Дуже дякую
-
На фото ⬆️⬆️ ще вони у неділю працюють
-
О, дуже дякую
-
Ми в Нью Вестмінстері були у Queen’s Park Dental Нам все дуже сподобалось, як роблять та сервіс
-
Всім привіт Потрібні люди з канадськими документами, для проходження реєстрації, платимо 100$(різні варіанти оплати) Кого цікавить пишіть відразу в пп
-
Ну чому не банять назавжди цих довбаних скамерів?! Одні й ті самі довбні засрали всю стрічку.
-
А знаєте як мене замахали вже люди, які вічно говорять одне й те саме?) Я не знаю як інші, а я роблю свою роботу і плачу людям гроші за це Вибачте, якщо помішав вам своїм повідомленням
-
Бо задрав ти своїми регулярними висерами. А адміни це пропускають і на скарги не реагують. Можливо не безкоштовно. Група створена для спілкування та допомоги українцям у Ванкувері. Під допомогою мається на увазі не позбавлення тяжко зароблених грошей на користь шахраїв.. Тиж не роботу робиш, ти своїх же співвітчизників на гроші розводиш. Ну напиши відкрито, що саме пропонуєш! Ні? Отож - Іди на ЙУХ скамер сраний!
-
Написано відкрито пропоную пройти реєстрацію, для людей з документами канадськими, плачу 100$
-
Самі написали що група створена для допомоги, я й допомагаю Люди пишуть мені і заробляють гроші Я нічого не приховую, і ні за які пости не плачу адмінам А ви, шановний, перед тим як сказати х*ню, подумайте головою
-
Якшо вас коли небудь кидали на гроші, співчуваю вам
-
Ну от ви замість того щоб поцікавитися чим я займаюсь, шлете мене на х** Дякую, ваша думка дуже важлива для мене
-
Яку нехер реєстрацію?! Кому ти мізки пудриш?! Іди працюй, шахрай сраний!
-
Іди на ЙУХ
16 Jan 2023, 06:08
21810/31394
about 8 hours ago