Ukrainian Vancouver
-
Marry Christmas!🎄🎁 В зв’язку з переїздом продаю меблі купувала нові! Матрац з підставкою Fairmont (Posturepedic) -350$ Меблі на балкон з натурального дерева два крісла і стіл-400$ Стіл скло/метал-190$ Диван вельветовий наповнювач гусячий пух-900$ Детальніше в приват! Гарного дня!
-
Як на мене, то центром міста краще гуляти пішки (я хоч і на машині, але в центр завжди на метро їду). Конкретні місця залежать від того, що вам довподоби. Що мені запам'яталося: Stenly park i Lions Gate bridge, район з висотками навколо Granville i Waterfront, паром від Waterfront через бухту, Science world i прогулянка на водяному трамвайчику від нього до Granville Island Public market, потім можна ідти взджвж моря хоч до Spanish Banks. Elizabeth park,
-
А кого его нет? Все кто по Куает, у всех есть
-
Чепуху говорите вы. Я написал за цены у кого нет MSP номера. Если есть, все конечно бесплатно.
-
А для чого робить зайві рухи? Платить, а потім повертать? Все і зразу ,можна зробити безплатно.
-
Я за всех не знаю
-
Всем привет , подскажите, будут ли какие то проблемы если выехать из Канады на неделю и вернутся обратно ? Приехал по Куаед
-
Зайві не зайві. Я написав що гроші можна повернути, вас щось не влаштовує? Зразу неможливо зробити безкоштовно бо немає ні номеру ні мсп картки, зразу можна зробити лише за гроші якщо що.
-
Нет. Это мультивиза
-
ЯКЩО це мультивіза ) треба в паспорті дивитись чи вона мульті
-
Благодарю)
-
Миграционный офицер проверит 😁
-
ну якщо ви чогось не бачили - це не дорівнює тому що цього не існує ) я ось бачив, коли рандомно комусь ставлять мульти, а комусь сінгл при інших рівних умовах. Тож варто перевірити заздалегідь
-
Если программа CUAET с разрешением официально работать, то это мультивиза. Но проверить, конечно, тоже не помешает. Открыть паспорт и прочитать
-
форма тут ні до чого. Я власноруч заповнював заявки для себе та ще 4 друзів. Як результат - 4 мульти та одна сінгл
-
И я не писал, что я чего-то не видел. Я пишу о правилах программы. А если люди не умеют правильно форму заполнить при подаче, то вопрос не ко мне, а к их наследственности.
-
чи я десь казав що все знаю, все бачив? я конкретно на власному досвіді кажу вам як воно може бути, а не повинно бути в ідеальному всесвіті
-
Люблю людей такого типа: все видел, все знает, везде был, все пробовал 😂
-
Доброго різдвяного вечора! В мене прохання, можливо в когось є зайвий електрочайник? Велике дякую 🙏
-
Український Вертеп у Ванкувері 💙💛 День: Вівторок Дата: 26 грудня Місце: Арт галерея Час: 15:00 - 16:00 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
16 Jan 2023, 06:08
Post 21882 of 31052
about an hour ago