Ukrainian Vancouver
-
Поки, нажаль ніяк , стати в черчу через Дію та чекати . Можна ще спробувати зловити слот о 17 за Ванкуверським часом у вівторок, так можна було записатися до консульства до змін….Можна ще їм написати, чи зателефонувати на подовження дії закордонного паспорту раніше не треба було записуватися…
-
Стосовного цього нажаль не знаю ….та краще мабуть всеж таки подовжити по ідеї цього вистачить для подовження візи , або тільки їхати та робити в сервісі Документ за кордоном, або в Україні…
-
Доброго вечора , в когось була схожа ситуація ? Коли відправка з Канади в Україну (теплі речі та два б/у телефона ), і вимагають чеки (хоча техніка була куплена 6 років назад ) . Можливо хтось підкаже як вирішити це коли немає чеків
-
А на речах бірки були?
-
Міст експрес
-
Чим ви відправляли? 🫣
-
українська пошта з Канади?
-
Всім привіт, в когось була практика подовження WP?
-
Я продлевал
-
Я шукаю роботу в фінансах) Можливо комусь в компанію потрібен фінансист- відгукніться)) дякую❤️
-
Всім привіт Шукаю роботу на складі, будь-яка робота в Сурреї, Кловердейл, Ленглі. з англійською проблема, погано знаю ,або поряд на повний робочий день або неповний робочий день будь ласка підкажіть. Мені справді потрібна робота.напишіть будь ласка у приватні повідомлення.✨ велике дякую
-
Всім привіт! Маю питання до людей, які летіли з Туреччини в Канаду Чи у вас запитали титри в таримі? Хтось каже, що Туреччина хоче ці титри, хтось каже, що ні Навіть одні ветеринари кажуть, що треба, а інші кажуть, що не треба Не розумію кому вірити
-
Canada 🇨🇦 Anybody Needing Work. I need staff urgently with good salary. Send me message..
-
Доброго дня, підкажіть україномовного інструктора по їзді в Коквітлам, Бернабі
-
Доброго дня. Скажіть будьласка чи хтось знає де є україномовна церква поблизу Victoria drive.
-
Скажіть , як оформити дитину до школи , з чого потрібно почати і куди звернутися? 8 клас 13 років