Ukrainian Vancouver
-
Я руководитель отдела подбора персонала для каяков. Наша компания открыла новую компанию и набирает новых сотрудников. Пожалуйста, свяжитесь с нами напрямую. Желающие подать заявку должны быть старше 22 лет. Базовый оклад 1800–3500 канадских долларов (без учета бонусов)
-
🚨🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 Our Company is currently hiring 🇨🇦 I’m checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $20 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 For more information DM on telegram here or whatsapp me >>>> +44 7424 690200 Thanks and remain blessed ✌️
-
Привіт, мені потрібні 15 співробітників для роботи з понеділка по п'ятницю - ранкова зміна, вечірня зміна та вихідні дні - Вік повинен бути від 20 років Неповний робочий день, ви можете працювати в суботу та неділю, якщо ви можете працювати, будь ласка, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації, дякую Якщо ви зацікавлені, ви можете надіслати мені повідомлення тут
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Position available ADMINISTRATIVE ASSISTANT. DATA ENTRY. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Hello Everyone, Need Urgently Staff Experience/freshers can apply Base salary CAD 1,800 - CAD 3,500 Flexible time for work PM me for More Informatio Canada only
-
Ваша найкраща опція - зачекати до вівторка. Якщо вам терміново, онлайн робити на раджу. Бо заявку-анкету ви подасте за декілька хвилин, а от на SIN чекати будете декілька тижнів. А у відділенні Service Canada вам його присвоять на видадуть на тимчасовій паперовій роздруківці одразу. Чисто з цікавості, для чого може бути потрібен SIN настільки терміново, у новорічні свята? Не можу придумати ніякого варіанту.
-
Шукаю людей в онлайн сферу фріланс. Виплата від першого дня роботи після навчання, приділяти можна 2 години на день. Легко поєднувати з роботою чи навчанням. Умови роботи: Приділяти від 2 годин на день можна більше. Телефон чи комп'ютер. Бажання працювати, співпрацювати та навчатися.
-
Потрібні працівники!!! Нам потрібно більше персоналу, для якого є багато вакансій Можлива робота на неповний робочий день та повний робочий день і ви працюватимете з дому.. і це щотижнева оплата, також ви можете працювати з будь-якого місця - Зарплата: 400 доларів на тиждень - Державні свята - подвійна оплата - Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені якнайшвидше, якщо це цікаво
-
Якщо тільки людина не приїхала за грошима туди і назад 👀
-