Ukrainian Vancouver
-
Зрозуміло. Але SIN не має до цього жодного відношення. Більш того, якщо орендодавець у вас його вимагає, шліть його одразу за руZZьким воєнним корабльом, бо це не легально. Свій SIN number треба берегти як зіницю ока і надавати за запитом тільки державним установам.
-
нема куди назд
-
Точно! Є такий вид "CUAET-туризму", нажаль.
-
мені з батьком требя подаватися на наступне житло після готелю і треба весь пакет документів, бо не хотілосяб залишитися без криши над головою
-
Ні, нема ніякого соціального житла. Розраховуйте тільки на себе. Може вам пощастить, і хтось погодиться вам як українцю здати зі знижкою, але такі випадки, наскільки я чув, були тільки у перші місяці війни, а зараз нереально.
-
ооо, чудово дякую, я тепер точно буду знати
-
Так, роботодавець - виключення, бо це має відношення до податків при оплаті праці.
-
Будьте обачніше тільки. Канада не та країна, що розселює біженців безкоштовно, як то роблять країни ЄС. Виключення - готель на два тижні. "Соціальне житло" де питають у обов'язковому порядку ваш сін, то звучить як скам.
-
Добре, дякую
-
Наймання!!!! Прийом на роботу на повну/неповну зайнятість Розташування - будь-де в Канаді 🇨🇦 щоденна оплата становить від 28 до 35 доларів за годину. Тижнева заробітна плата: від 400 до 600 доларів на тиждень. Тип роботи: повна/неповна зайнятість Віддалена робота Робота фрілансера ‼️Без готівки ‼️ онлайн-трансфер готівки Будь ласка, напишіть мені, якщо ви зацікавлені
-
ПРАЦЮВАТИ ВДОМА !!! Особистий ріелтор хоче найняти пару працівників із дому як агентів з розміщення лістингу на ринку On Facebook (оплата) 300 доларів США на тиждень мінімум - 500 доларів США на тиждень. Досвід не потрібен. (вас буде навчено) Оплата щотижня через прямий депозит або будь-який спосіб оплати на ваш вибір Ви зможете доглядати за своїми дітьми (або домашніми тваринами) Відмінна робота ,Чудова оплата ‚видатні переваги, Гарантована оплата праці, бонуси ,гнучкий графік і відпустка Надішліть мені пряме повідомлення "ЦІКАВИТЬСЯ" для отримання додаткової інформації
-
Привіт дівчата хто де святкує новий рік ??)
-
Hello Everyone, Need Urgently Staff Experience/freshers can apply Base salary CAD 1,800 - CAD 3,500 Flexible time for work PM me for More Informatio Canada only
-
После веселого закона о мобилизации мужчин за пределами Украины, боюсь мы скоро увидим возвращение тех туристов первой волны
-
У кого срок действия загранпаспорта скоро заканчивается то да, у меня ещё 4,5 года срок годности загранпаспорта так что споко
-
Так, я буду змушений повернутися в Україну якщо в мене закінчився термін закордонного паспорту а новий без військового квитка мені в консульстві не оформлять але в мене закордонний паспорт до серпня 2028 року, мені не страшно тому
-
І як ці дві речі між собою пов'язані??
-
І таке можливо
-
Наскільки я зрозумів, малося на увазі що деякі з тих, хто приїжджав до Канади тільки за OWP та $3000 і одразу поїхав назад, тепер почнуть повертатися до Канади.
-
Ищем веселую компанию парней/девушек на new year party, от 17 до 25 лет
16 Jan 2023, 06:08
22260/31394
about 4 hours ago