Ukrainian Vancouver
-
Ищем веселую компанию парней/девушек на new year party, от 17 до 25 лет
-
Вам дуже тут потрібен український закордонник? Ну поки ви приїхали, то всі папери поробили, що потрібні. Є канадське ID/driver's license. Не дуже й часто питають закординний паспорт. У всіх хто тут, точно ще мають дійсні паспорти мініму на 2 роки, бо візи давали на 3. Тім в кого вже є другі паспорти нема чого перейматися. Ті хто немає другого то час ще є. Інакше сидіти нелегалом в канаді разом з дружиною, яка має документи. Або шукати ту дружину, що допоможе далі з документами. Саме є два роки на конфєтний період. Але якщо той законопроект не прийдуть, то нема чого труситися зарання та нервувати. Мій чоловік вже тоже ходить вивчає тему як дронами керувати, які програми писати для дронів. Щоб якщо що то бути хоча б корисним на фронті. І от ще питання при подачі декларації на податки чи питають тут в Канаді закордонний паспорт? Чи достатньо канадського посвідчення?
-
Не запізно пошук почали??
-
Hello everyone Have you heard about forex and binary trading do you know you can learn how to start trading with just $500 and start earning sustainable profit daily through the help of Mr Robert
-
СОБЕСЕДОВАНИЕ В ОТЕЛЕ!!!!! Позиция доступна сейчас Ассистент по рекламе в отеле и ассистент по заполняемости отеля (начало работы уже завтра!) Базовый оклад CAD 1,800 - CAD 3,500 (без учета бонусов) Возраст : от 22 до 69 лет ОТЛИЧНО ПОДХОДИТ ДЛЯ ВЗРОСЛЫХ Опыт работы не требуется! Должны проживать в КАНАДЕ 🍁 Если вы заинтересованы, пожалуйста, отправьте мне прямое сообщение
-
Развод лохов картинку с фотошопа шлют мошенники
-
Ціна. Привіт
-
Шукаю людей в онлайн сферу фріланс. Виплата від першого дня роботи після навчання, приділяти можна 2 години на день. Легко поєднувати з роботою чи навчанням. Умови роботи: Приділяти від 2 годин на день можна більше. Телефон чи комп'ютер. Бажання працювати, співпрацювати та навчатися.
-
Всім привіт Шукаю роботу на складі, будь-яка робота в Сурреї, Кловердейл, Ленглі. з англійською проблема, погано знаю ,або поряд на повний робочий день або неповний робочий день будь ласка підкажіть. Мені справді потрібна робота.напишіть будь ласка у приватні повідомлення.✨ велике дякую
-
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * з новим роком !