Ukrainian Vancouver
-
СОБЕСЕДОВАНИЕ В ОТЕЛЕ!!!!! Позиция доступна сейчас Ассистент по рекламе в отеле и ассистент по заполняемости отеля (начало работы уже завтра!) Базовый оклад CAD 1,800 - CAD 3,500 (без учета бонусов) Возраст : от 22 до 69 лет ОТЛИЧНО ПОДХОДИТ ДЛЯ ВЗРОСЛЫХ Опыт работы не требуется! Должны проживать в КАНАДЕ 🍁 Если вы заинтересованы, пожалуйста, отправьте мне прямое сообщение
-
Развод лохов картинку с фотошопа шлют мошенники
-
Ціна. Привіт
-
Шукаю людей в онлайн сферу фріланс. Виплата від першого дня роботи після навчання, приділяти можна 2 години на день. Легко поєднувати з роботою чи навчанням. Умови роботи: Приділяти від 2 годин на день можна більше. Телефон чи комп'ютер. Бажання працювати, співпрацювати та навчатися.
-
Всім привіт Шукаю роботу на складі, будь-яка робота в Сурреї, Кловердейл, Ленглі. з англійською проблема, погано знаю ,або поряд на повний робочий день або неповний робочий день будь ласка підкажіть. Мені справді потрібна робота.напишіть будь ласка у приватні повідомлення.✨ велике дякую
-
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * з новим роком !
-
Куди кажеш йти?😎
-
Пoдpaбoткa, удaленнo! 500-700€ нeдeля, лeгaльнo
-
Наймання!!!! Прийом на роботу на повну/неповну зайнятість Розташування - будь-де в Канаді 🇨🇦 Базова зарплата CAD 1800 - CAD 3500 (без бонусів) Компанія також пропонує щоденні комісії в розмірі $300 - $500 CAD Тип роботи: повна/неповна зайнятість Віддалена робота Робота фрілансера онлайн-трансфер готівки Будь ласка, напишіть мені, якщо ви зацікавлені
-
Кто хочет работу в Канаде, мне нужно (10 сотрудников) как можно скорее. Должно быть, живет в Канаде!!
-
Looking Multiple Hotel employees📌 Part time Assistant Base salary CAD 1,800 - CAD 3,500 Must be living In Canada Morning shift - Afternoon shift No experience need (training provided) If you are interested, kindly inform me....
-
ПРАЦЮВАТИ ВДОМА ЧАС 1-2 години (гнучкі години) ДОХІД Щоденна оплата: CAD 30 за годину ВІК 26 років і старше ОСВІТА писати та розмовляти базовою англійською мовою LOCATION лише в Канаді ВИМОГИ Смартфон або ноутбук Персонал, свіжі , студенти, домогосподарки, може працювати кожен Якщо ви зацікавлені, скажіть прямо мені "ТАК". І деталі будуть надіслані