Ukrainian Vancouver
-
Vacancy available in Canada 🇨🇦 Age limit : 24-65 Years Location: Brampton, Vancouver, Calgary, Barrie Gender : M/F The company offers also daily commissions of $300 - $500 CAD NB: Must Stay in CANADA (Apply now)
-
Не дуже розумію, що таке "офіційна інформація" і для Канади дійсно нічого, окрім паспорту та чипу не треба. Але якщо перетинаєте кордон з ЄС, то титри обов'язкові. Не важливо, через яку саме країну.
-
Новорічні канікули тривають! VanLove sushi вирішили відкрити світ смаку та креативності для дітей!🍣 Долучайтеся до дитячого майстер-класу з виготовлення суші 7 січня о 11:30 в VanLove кафе. Чекаємо на маленьких гурманів! 💫
-
I’m seeking for a sugar baby💕that would be, honestly and trustworthy whom I can share my thoughts and feelings with,Well I just want you to be my online on Facebook companionship here someone I can talk to cause I just lost my wife😭😭 last year in a ghastly accident so I’ll need someone to talk to me here to keep my company well money has never been my problem all my life if you can do this I’ll make you live life to the fullest believe I will take care of her needs,Bills,rents and pay her weekly allowance too take card of your self also 🥰😍. and there’s no sending of nudes pictures,sexual,sexting or any sexual🚫❌
-
Доброго дня! А ви на роботу персонал не наймаєте раптово? 😊
-
Усім, хто шукає роботу в Саскачевані, мені потрібні 5 співробітників чоловічої та жіночої статі, у нас є нові вакансії, ранкова зміна та нічна зміна, понеділок та середа з хорошою оплатою та іншими перевагами. (Можуть подати заявку громадяни всіх країн) Потрібна базова англійська Щоденна оплата: від 20,42 до 23,04 канадських доларів за годину Примітка. Має бути в прямому ефірі в 🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Дякую тобі!!
-
Привет всем, компании,в которой я работаю, требуется повар, компания находится на острове Bowen, условия работы отличные,бенефиты, питание, насколько я знаю оплачивают паром,требования к соискателям: знание языка на уровне понимания, опыт работы на кухне, возможность работать в субботу и воскресенье Если кому-то интересно, пишите мне в личку,скину контакты начальства
-
Paбoтa нa дoмy, от 900$ в нeдeлю, пиcaть в личныe cooбщeния
-
Под "туристической визой" подразумевается, что вы аплаились без пометки "для работы"? Ворк пермит по такому типу визы не должны были выдавать по-умолчанию, но первые год-полтора ещё шли на встречу. Сейчас же, скорее, в виде исключения и вероятнее всего нужно будет аплаиться через сайт. Ожидание 3-5 мес, пока ворк пермит не получите, работать не сможете.
-
Привіт) сьогодні забронювали відпочинок у Мексиці з 15.01 можливо хтось хоче теж, та боїться сам летіти то гарна нагода згуртуватись і летіти разом. Якщо цікаво пишіть у приватні повідомлення ☺️
-
-
Хоч би перекладали вірно 😂
-
Там дві фото у профілі, дівчина та хлопець. Можна в теорії було б хоча б з цього почати 🤫