Ukrainian Vancouver
-
Под "туристической визой" подразумевается, что вы аплаились без пометки "для работы"? Ворк пермит по такому типу визы не должны были выдавать по-умолчанию, но первые год-полтора ещё шли на встречу. Сейчас же, скорее, в виде исключения и вероятнее всего нужно будет аплаиться через сайт. Ожидание 3-5 мес, пока ворк пермит не получите, работать не сможете.
-
Привіт) сьогодні забронювали відпочинок у Мексиці з 15.01 можливо хтось хоче теж, та боїться сам летіти то гарна нагода згуртуватись і летіти разом. Якщо цікаво пишіть у приватні повідомлення ☺️
-
-
Хоч би перекладали вірно 😂
-
Там дві фото у профілі, дівчина та хлопець. Можна в теорії було б хоча б з цього почати 🤫
-
Ото квест... Мені на думку спадає тільки слово greenhorn як новачок/без досвіду, але таке частіше говорять про дітей, підлітків і тваринок. Є в когось ідеї? 😄 Хоча скоріш за все скам інтернаціональний і мова за замовчуванням не англійська. Транслейт перевів так, а далі поїхало 🧐
-
Хлопець і без захисту їхав з протермінованим і пустили, я хоч і їхала з ним, не питали. То було у лютому минулого року, новішої інфи я не маю