Ukrainian Vancouver
-
Дуже гаряча пропозиція - з понеділка, 8 січня, до четверга вільні обидві мої квартири в центрі Big White. Сніг є і класний! Черг немає взагалі! Відкрито 15 витягів та 120 трас! У комплекті лижі, лижні паси та уроки. Ціни дуже договірні, в кілька разів дешевші за Вістлера, можна в гривнях.
-
Добрий день! Чи можна дізнатися ціну за аренду квартири. І чи можна арендувати на 1-2 дні?
-
Всім привіт! На даний момент шукаю роботу приблизно в таких районах як Coquitlam, Port Coquitlam, Port Moody, New Westminster, Vancouver. Маю досвід роботи канадський (консультант) та досвід роботи в Україні бариста-адміністратор. Навчаюся швидко і дуже швидко можу порозумітися з людьми. Якщо ви знаєте, що кудись потрібні нові співробітники, напишіть мені в директ. Велике всім дякую🤝🏻
-
Вітаю 💫 Пропоную доєднатися до уроків англійської мови Викладаю англійську вже 5 років ( викладаю американську англійську, бо жила в штатах ) Заняття проходять через ZOOM на інтерактивній платформі, де я створюю уроки під запит учня ( створюю уроки з метою покращити спікінг) Уроки проходять англійською навіть з нульового рівня і учні швидко адаптуються. Також використовую застосунок для вивчення слів ( всі слова які вивчаються на уроці потім переходять в застосунок ) Є відгук учнів ) Формат: індивідуальний та парний, з НР будуть групи
-
Всім привіт Шукаю роботу на складі, будь-яка робота в Сурреї, Кловердейл, Ленглі. з англійською проблема, погано знаю ,або поряд на повний робочий день або неповний робочий день будь ласка підкажіть. Мені справді потрібна робота.напишіть будь ласка у приватні повідомлення.✨ велике дякую
-
Всім привіт. Трішки про себе: мене звати Наталя, у мене невеличкий канал на YouTube. На каналі є розділ - інтерв'ю, в якому я розповідаю різні історії українців, наприклад, був випуск про Дмитра та Сергія, які відкрили cуші VanLove. +++ Останнім часом бачу багато меседжів, що люди збираються їхати з країни, будь то новенькі чи навіть, хто прожив тут достатньо років. У мене з'явилась ідея зробити відео, дізнатися особисту історію кожного і зрозуміти чому саме вам Канада не підійшла. Тож, якщо у вас є час і бажання до від'їзду розповісти про свій шлях і поділитися своїми думками стосовно Канади, пошуку роботи, становлення себе - буду рада з вами познайомитися. Пишіть в особисті, коротко про себе, коли приїхали і домовимося стосовно зустрічі)
-
Всім доброго дня. Маю квиток до Ванкувера із пересадкою в Калгарі. Як я розумію, треба зробити Work permit у Калгарі (в першому місці де приземлився). У Ванкувері мене очікують, але на випадок якщо із документами затягнеться в Калгарі, чи можливо отримати безкоштовний готель на 1 ніч? Буду дуже вдячний за допомогу!
-
Скоріш за все можна, якщо не збираєтесь просити безкоштовний готель на 2 тижні ще і у Ванкувері, бо ціює опцією можна скористатися лише раз. А будете ви зупинятися на день, чи ні два тижні, то їм не принципово.