Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт. Трішки про себе: мене звати Наталя, у мене невеличкий канал на YouTube. На каналі є розділ - інтерв'ю, в якому я розповідаю різні історії українців, наприклад, був випуск про Дмитра та Сергія, які відкрили cуші VanLove. +++ Останнім часом бачу багато меседжів, що люди збираються їхати з країни, будь то новенькі чи навіть, хто прожив тут достатньо років. У мене з'явилась ідея зробити відео, дізнатися особисту історію кожного і зрозуміти чому саме вам Канада не підійшла. Тож, якщо у вас є час і бажання до від'їзду розповісти про свій шлях і поділитися своїми думками стосовно Канади, пошуку роботи, становлення себе - буду рада з вами познайомитися. Пишіть в особисті, коротко про себе, коли приїхали і домовимося стосовно зустрічі)
-
Всім доброго дня. Маю квиток до Ванкувера із пересадкою в Калгарі. Як я розумію, треба зробити Work permit у Калгарі (в першому місці де приземлився). У Ванкувері мене очікують, але на випадок якщо із документами затягнеться в Калгарі, чи можливо отримати безкоштовний готель на 1 ніч? Буду дуже вдячний за допомогу!
-
Скоріш за все можна, якщо не збираєтесь просити безкоштовний готель на 2 тижні ще і у Ванкувері, бо ціює опцією можна скористатися лише раз. А будете ви зупинятися на день, чи ні два тижні, то їм не принципово.
-
Всем привет, подскажите , есть ли группы в телеге по поводу рыбалки в окрестностях Ванкувера ?
-
вам поменяют билет на следующий ближайший рейс в ванкувер, безплатно Гостиница дается всего один раз, неважно на день или две недели Решайте сами, стоит ли того одна ночь в Калгари
-
Совет года. Как просрать 30 к
-
можно вам позвонить? я могу помочь продуктами Напишите пожалуйста ваш номер в личку
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 6-7 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
🙋🏻♀️
-
обязательно поможем, как только вы будете в Канаде