Ukrainian Vancouver
-
Знайдіть суксес в аеропорту,якщо ви не летите прямим рейсом до Ванкувера.
-
Дякую)☺️було б добре, бо прилітаю 17 го, а оренда житла з 1 лютого
-
Залітаете виходить прямим. Тоді Вам буде легше бо суксес буде зразу після провірки документів біля ленти багажу. Говоріть що будете шукати житло, треба готель на 2 тижні дуже надіюсь на Вашу допомогу. Якщо місця будуть то Вам обовʼязково дадуть
-
Не прямим, але перший аеропорт Канади, це Ванкувер)
-
Удачі!🤞
-
Дуже дякую за інфо ☺️
-
💼Работа в офисе 📍Европа, Украина 💸Ставка+бонусы и премии 🌿🌿Магазин 🌿🌿
-
-
По провінційній прогрммі будь хто може отримати номінацію від провінції якщо виконав їх вимоги по професії НОК і рівню англійської мови
-
Вам шашечки, чи їхати?! Теоретично це можливо, практично -дохлий номер.
-
kitchen helper є, в чому проблема? Там 9 місяців підряд треба тільки попрацювати
-
-
Як Вам подобається жити в ілюзіях, не буду переконувати. Абсолютно щиро побажаю успіху
-
Я вам скинув скріншот докази , я більше канадському урядовому сайту довіряю ніж вам
-
Саме так, про це і написав
-
Так по провінціальній программі це не так як Express Entry, там головне щоб провінція дала номінацію
-
Я Вам можу Конституцію Канади скинути. Там прем‘єром може стати будь хто з громадян. По факту життя маємо «золотого хлопчика» з «гарної сім‘ї». Є декілька параметрів, на які треба звертати увагу, прикидуючі реальність тієї чи іншої затії. Тут найбільш вагомим є річна квота провінції ( скільки номінацій провінція може видати кожного року) та кількість претендентів на кожне місце. Я просто не пам‘ятаю цифри саме по ВС та особливо по GVA. Можете пошукати в мережі. Інформація є. Є і досить багато пналітики на цю тему. Та вцілому по Канаді на річну квоту у 450 тисяч вже знаходяться в обробці 2,5 млн заяв. Чи треба уточнювати, що у випадку Ванкувера, кількість претендентів на одне місце буде вища за середньоканадську? За фактом у таких провінціях як ВС та Онтаріо більшість місць у річній квоті вигрібають іноземні випускники канадських вишів, здебільшого з Індії та Китаю. Об‘єктивно у них просто виходить більше балів. Тобто помічнику кухаря, ніхто не заважає отримати номінацію, це теоретично можливо, та за балами із року в рік обирають інших
-
Думаю Алекс має на увазі, що податися ти можеш, тільки це не означає що тобі дадуть ПР. Бо велика конкуренція
-
Так тут у Ванкувері хоч роботу можна знайти а там де холодно то там немає роботи нормальної
-
Завжди є вихід, не може такого бути що тут неможливо отримати PR
16 Jan 2023, 06:08
22569/31499
about an hour ago