Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Я вам скинув скріншот докази , я більше канадському урядовому сайту довіряю ніж вам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Саме так, про це і написав
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Так по провінціальній программі це не так як Express Entry, там головне щоб провінція дала номінацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я Вам можу Конституцію Канади скинути. Там прем‘єром може стати будь хто з громадян. По факту життя маємо «золотого хлопчика» з «гарної сім‘ї». Є декілька параметрів, на які треба звертати увагу, прикидуючі реальність тієї чи іншої затії. Тут найбільш вагомим є річна квота провінції ( скільки номінацій провінція може видати кожного року) та кількість претендентів на кожне місце. Я просто не пам‘ятаю цифри саме по ВС та особливо по GVA. Можете пошукати в мережі. Інформація є. Є і досить багато пналітики на цю тему. Та вцілому по Канаді на річну квоту у 450 тисяч вже знаходяться в обробці 2,5 млн заяв. Чи треба уточнювати, що у випадку Ванкувера, кількість претендентів на одне місце буде вища за середньоканадську? За фактом у таких провінціях як ВС та Онтаріо більшість місць у річній квоті вигрібають іноземні випускники канадських вишів, здебільшого з Індії та Китаю. Об‘єктивно у них просто виходить більше балів. Тобто помічнику кухаря, ніхто не заважає отримати номінацію, це теоретично можливо, та за балами із року в рік обирають інших
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Жулия
    wrote on last edited by
    Думаю Алекс має на увазі, що податися ти можеш, тільки це не означає що тобі дадуть ПР. Бо велика конкуренція
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Так тут у Ванкувері хоч роботу можна знайти а там де холодно то там немає роботи нормальної
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Завжди є вихід, не може такого бути що тут неможливо отримати PR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я справді щиро бажаю успіху всім українцям, помічникам кухаря в тому числі. Та теоретична можливість зазвичай сильно відрізняється від реального життя. Люди, що обирали ВС доя старту, сподіваюсь знали на що йшли. Тобто то їх свідомий вибір.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    У кого вища освіта, то вони по іншим программам подають на PR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Абсолютно хибна думка! Я прожив 4,5 роки в Манітобі. Ні дня не сидів без роботи. Мав свій окремий будинок. Та за сімейними обставинами переїхали сюди. Щось тут краще, щось гірше. Та в питаннях отримання PR Манітоба точно легше та лояльніше
    1 Reply Last reply
    0
  • t382365176T Offline
    t382365176T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Якраз напишу під шумок, що в Ванкувері можна знайти роботу😀 Вірю, що можу бути корисною на якійсь посаді 😁Пишу якійсь, бо кажуть тут треба починати з кастомер джоб, тож розглядаю такі варіанти, але не обмежую себе цим☺️ Якщо загалом, то: - 6 років досвіду на адміністративних\координаторських посадах в ІТ сфері - 1 рік досвіду командного коуча (Agile team coach) - майже 1 рік досвіду персонального консультування (психолог на гарячій лінії) - майже 1 рік досвіду в сфері готельного та ресторанного бізнесу - ступінь магістра з інформаційних систем управління та технологій - ступінь магістра з консультативної психології - розмовляю українською, англійською (LINC level 7) та російською мовами - відповідальна, організована, надійна і позитивна😉 Резюме є, поділюсь в особисті🤗 Класна і цікава роботка знайдись🙏🏼 І дякую за будь які поради і допомогу✨
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    І працювати за 12$ CAD на годину, ні дякую, я якось обійдуся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Кожному своє! Моя перша робота була за $14. У дружини стількиж. Через три місяці в‘їхали в свій будинок. ( правда ціни і відсотки тоді були нижчі). Та кожному своє. Признайтесь, вже були у еміграційного адвоката/консультанта, який за страшні тищі пообіцяв повні щтани щастя. От йому всю різницю у зарплатах і доведеться віднести, при тому, що реального впливу на процес вони не мають і нарантувати нічого не можуть. Не сприймайте мій допис, як зловтішання. Мені абсолютно не додають щастя проблеми внших. Враховуючі наявну демографію, я був би радий бачити тут більше саме українців. Та Ви зробили свій вибір, він має свої плюси та і мінуси суттєві є також
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    У Вас абсолютно хибне кявлення про Канаду. Ванкувер це всього невеликий клаптик землі 50х50 кілометрів на всю огроменну Канаду. Решта країни всеж ближча до Манітоби, ніж до Ванкувера. Я особисто згадую Манітобу виключно з теплотою та вдячністю тій землі і тим людям, яких там зустрів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Мені все одно, або я тут отримаю PR або повернуся назад до Польщі але працювати за копійки за 12$ на годину і ще жити там де по 5-6 місяців зима то дякую я ще не впав на саме дно щоб на таке погоджуватися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Ще раз кажу, фанати провінцій де -30 градусів помилилися чатом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Ну якщо вам подобається -30 градусів морозу ваше право а я люблю коли можна не відморозивши руки і ноги їздити на велосипеді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    Найбільша помилка у приїжджих українців – це віра у свою унікальність та неповторність. Зрозуміло, що більшість людей імміграція змушена і вони перебувають в ілюзіях. Змінюючи країну «зачиняйте двері в минуле» і не згадуйте, ким ви були до переїзду. Ви обнулилися А нуль завжди починає свій ріст із самого мінімуму. Якщо це не усвідомити, то крім депресії та розчарування нічого іншого за три роки ви не досягнете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Поністю згоден!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    Ви на вулиці уважно придивитеся який відсоток «білих людей» в більшості населення. І знайдіть інформацію про чисельність індуських та азіатських громад. І про кількість міліардерів та мільйонерів у Великому Ванкувері. А потім вже сайт прогнозів погоди дивіться🤣 Може картинка мрій зміниться🤗
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags