Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Ну якщо вам подобається -30 градусів морозу ваше право а я люблю коли можна не відморозивши руки і ноги їздити на велосипеді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    Найбільша помилка у приїжджих українців – це віра у свою унікальність та неповторність. Зрозуміло, що більшість людей імміграція змушена і вони перебувають в ілюзіях. Змінюючи країну «зачиняйте двері в минуле» і не згадуйте, ким ви були до переїзду. Ви обнулилися А нуль завжди починає свій ріст із самого мінімуму. Якщо це не усвідомити, то крім депресії та розчарування нічого іншого за три роки ви не досягнете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Поністю згоден!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    Ви на вулиці уважно придивитеся який відсоток «білих людей» в більшості населення. І знайдіть інформацію про чисельність індуських та азіатських громад. І про кількість міліардерів та мільйонерів у Великому Ванкувері. А потім вже сайт прогнозів погоди дивіться🤣 Може картинка мрій зміниться🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Кожен сам має право обирати приорітети. Іноді доводиться чимось жертвувати, щоб досягти великої стратегічної цілі. Хтось на це готовий, хтось ні. Все індивідуально. Ну хоч три роки покатаєтесь на велосипеді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Це досить розповсюджена думка серед нашого брата. Мовляв ми тут всі такі розумні та красиві а тут якісь китайці та індуси з рушниками на голові. Тількино разом китайці з індусами складають майже половину населення планети і закон великих чисел ніхтотне відміняв. Навіть 1% багатих та талановитих це вже більше ніж все населення Канади. Як це не прикро, ми для Канади нічим не кращі. У мене два сина і картина потенційних невісток мене зовсім не радує. Банально хочеться гарних онуків, а не чорноголових напівкровок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ну заробляйте. Це Ваш вибір. Нічого не маю проти. Моїм особистим інтересам це щагрози не несе. Скільки зараз еміграційні адвокати беруть? 5-10к ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Я 25-30$ на годину на электровелосипеді заробляю, хто хоче працювати за копійки там де -30 градусів холоду це їх вибір і не треба мені його нав'язувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Ось тому в Україні біда тому що люди хочуть щоб всі розмовляли на одній мові, в них були одні письменники і одні видатні діячі, ніхто не хоче щоб була різна точка зору, треба всё як в українському совку, щоб всі були однакові і однаково мислили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Бажаю успіху!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Я і без еміграційного адвоката сам все зроблю, тим більше на PR буде подаватися моя громадянська дружина а я разом з нею причепом до її роботи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Я без юристів собі зробив ПМЖ в Польщі так що я якось розберуся як і тут отримати а жити 2-3 роки в депресивній провінції і працювати за копійки щоб отримати PR і то також не факт бо треба ще там знайти роботу і не тільки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    Питання не в тому скільки ви заробляєте на велосипеді, а яку програму він вам може забезпечити для посвідки на проживання. Якщо в пріоритеті подивитися Канаду і подорожувати нею три роки - нічого міняти не потрібно. Туризм - прекрасний час проведення, і країна для цього підходяща😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓮𝓵
    wrote on last edited by
    Я покидаю цей чат бо він такий самий токсичний як з'ясувалося як суспільство в Україні нажаль
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Пані не про те писала! Не треба переоцінювати привабливісь власної персони , як емігранта , для Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233681T Offline
    t427233681T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    -30 там лише місяць у рік, якщо є гарне авто, то взагалі не проблема. Якщо для вас це саме найгірше, а комусь півроку без сонця як у Ванкувері може здаватися жахом)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5889153753T Offline
    t5889153753T Offline
    Work
    wrote on last edited by
    💼Работа в офисе 📍Европа, Украина 💸Ставка+бонусы и премии 🌿🌿Магазин 🌿🌿
    1 Reply Last reply
    0
  • t1381369664T Offline
    t1381369664T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Зникла людина. Син знайомих. 35 років. 23 грудня не повернувся до дому Зараз чекаю фото, можливо, хтось бачив або спілкувався. Сім'я з Одеси переїхала багато років тому до Ванкувера. Його звуть Павло Носенко, 1989 р.н.д
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Давно пора
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Якщо немає Куает, то навчання для дитини- платно, і це дорого. Звязуєтесь з школою, оплачуєте навчання , і вони вам все остальне зроблять. Немає ніяких пільг, що ви українці, йдуть всі ,як міждунвродний студент. Ціна різниться в школах, від 5 до 7 000 в рік
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags