Ukrainian Vancouver
-
Чи є тут дівчата які грають в футбол, є турнір де формат 6 х 6 в кожній команді по 2 дівчини. Рівень не високий навіть не середній люди грають чисто по фану. Якщо такі є то напишіть в приват)) дякую всім гарного дня.
-
Щеплення в Дію 063 форма Без предоплат C O V I D Пишите,поможем вам без укола
-
Запрошуємо на онлайн заняття до центру 🎄: 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано , гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям😉 Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Пиши в СБУ ЗАЯВУ!!
-
Думаю СБУ є чим серьйозним зайнятись, от така пліснява і повилазила. Я попоереджаю людей, щоб не мали справи з шахраями і самі таким чином не ставали злочинцями. Скоріш за все - це просто чергове тупе кидалово. Та взагалі такі «маленькі хитрощі» можуть тут дуже дорого обійтись
-
Дурик
-
Без предоплаты? Дурак ты? Если б я хотел кинуть то сразу брал оплату Мы в отличии от тебя помогаем не колоть дрянь
-
Ну сразу видно что ты колишь вакцины Не забудь написать ещё что я на русском общаюсь 🤣🤣🤣👍
-
На індід зараз є позиція Caregiver (Personal Support Worker)- VAN13CK Пишуть, що «We invite Ukrainians with a valid work permit to apply for this position». Як я зрозуміла, робота - доглядати жінку старшого віку. Кинула б посилання, але вони тут видаляються, тому можете вбити самі. Може когось зацікавить❤️
-
Що за локація? Є вільні місця?😅
-
Там і граю))
-
Так норм, якщо на команду розкинути. Я так розумію ми бачились з тобою🤪 Ти десь граєш у футбол?