Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня. Мене звати Олена. Ми з моєю сімєю плануємо поїхати жити до Канади по програмі. І я хотіла вас запитати, можливо, ви можете мені порадити стосовно провінції Ванкувер, якщо у вас є така інформація, як взагалі там з орендою жилья. І стосовно цієї програми, хотіла запитати у вас, чи ці всі виплати, вони ще зараз активні? Дякую.
-
💥Работа в Европе 🌿🌿офис онлайн магазина🌿🌿 - ставка+бонусы, премии💸 - переезд, проживание за наш счет - БЕЗ ВЛОЖЕНИЙ‼️
-
добрый день. В какую провинцию ехать дальнобойщику? Если можно в личку.
-
дякую.
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
Добрий день, також питання с приводу переїзду, ми плануємо у лютому , чи легко знайти садочок для 3-річноі дитини? І чи є безкоштовні садочки? Можливо хтось ходить в такий. Як з роботою для жінок? Питання більше до жінок, скільки приблизно отримуєте зп. Тому що планую залишатися сама, а чоловіку треба буде повернутися в іншу країну на деякий час. Скільки в середньому у Ванкувері витрати на двох людей і чи вистачає зп, якщо аренда наприклад 2000 доларів. Буду вдячна 🙏🏼
-
Підкажіть будь ласка, а де можна знайти адреси організацій куди треба звернутися по прильоту для оформлення всіх документів? Я прилітаю з дитиною 7 березня і шукаю інформацію про оформлення та як швидко пройти мед огляд? Чи потрібно десь заздалегідь написати або зареєструватись? Можливо до прильоту кудись треба написати? Можливо хтось підкаже? Буду вдячлива. І ще питання, чи прилітав хтось з дитиною з діабетом? Як можна придбати по прильоту інсулін, якщо до лікаря довгий термін?
-
Удаленка с телефона. Легальная. 100€ день. + в лс за подробностями
-
Не сприймайте це, як залякування, та взагалі не розумію, як Ви з трирічною дитиною тут виживите. Ви обрали для старту найдорожче місто Канади, звідки тікають канадці, бо занадто дорого. Дитсадки , як порівнювати з Україною, погані, дорогі, їх мало. Працюють вони так, як потрібно їм а не батькам. ( колега на роботі платить $1600 на місяць і важає, що йому пощастило). Щоб рентувати житло, треба мати роботу, щоб робити треба кудись діти дитину,
-
Всім привіт! Порадьте, будь ласка, українського ріелтора у Ванкувері